γκράφιτι Μαραντόνα νότια Εύβοια

Το εντυπωσιακό γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα στη νότια Εύβοια

Η νότια Εύβοια και τα χωριά της είναι γεμάτα τοιχογραφίες οι οποίες θίγουν ζητήματα κοινωνικά αλλά και δίνουν όμορφες πινελιές στην διαδρομή του νότιου κομματιού του νησιού της Εύβοιας. Μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στον δρόμο προς την παραλία των Αγίων Αποστόλων στις Πετριές της νότιας Εύβοιας, βρίσκεται ένα όμορφο και συνάμα εντυπωσιακό γκράφιτι του Αργεντίνου θεού του ποδοσφαίρου. Το εντυπωσιακό αυτό mural φέρει την υπογραφή του καλλιτέχνη “DIOS”. Το έργο τέχνης απεικονίζει τον Ντιέγκο Μαραντόνα με την φανέλα της ιταλικής Νάπολι, της ομάδας που λατρεύτηκε και λατρεύεται ως ένας επίγειος θεός, ενώ πίσω και πάνω από το κεφάλι του υπάρχει ένα μεγάλο κίτρινο φωτοστέφανο. Στο σημείο σταματούν για φωτογραφίες επισκέπτες και ντόπιοι.    

Η νότια Εύβοια και τα χωριά της είναι γεμάτα τοιχογραφίες οι οποίες θίγουν ζητήματα κοινωνικά αλλά και δίνουν όμορφες πινελιές στην διαδρομή του νότιου κομματιού του νησιού της Εύβοιας.

Μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στον δρόμο προς την παραλία των Αγίων Αποστόλων στις Πετριές της νότιας Εύβοιας, βρίσκεται ένα όμορφο και συνάμα εντυπωσιακό γκράφιτι του Αργεντίνου θεού του ποδοσφαίρου. Το εντυπωσιακό αυτό mural φέρει την υπογραφή του καλλιτέχνη “DIOS”.

Το έργο τέχνης απεικονίζει τον Ντιέγκο Μαραντόνα με την φανέλα της ιταλικής Νάπολι, της ομάδας που λατρεύτηκε και λατρεύεται ως ένας επίγειος θεός, ενώ πίσω και πάνω από το κεφάλι του υπάρχει ένα μεγάλο κίτρινο φωτοστέφανο.

Στο σημείο σταματούν για φωτογραφίες επισκέπτες και ντόπιοι.

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top