Το ελαιομάζωμα στο Πυργί Αυλωναρίου μέσα από 2 μοναδικά graffiti (pics)

Όταν μιλάμε για graffiti στην περιοχή του Αυλωναρίου και γενικότερα στη Νότια Εύβοια το μυαλό σας πρέπει να πηγαίνει απευθείας στον Γιώργο Πέππα. Στον εκπληκτικό αυτόν καλλιτέχνη του “δρόμου” που μιλάει και εκφράζεται με τα έργα του. Στην σελίδα στο facebook, AVLONARI such a lovely place, βρήκαμε το πιο πρόσφατο έργο του Ευβοιώτη street artist. […]

Όταν μιλάμε για graffiti στην περιοχή του Αυλωναρίου και γενικότερα στη Νότια Εύβοια το μυαλό σας πρέπει να πηγαίνει απευθείας στον Γιώργο Πέππα. Στον εκπληκτικό αυτόν καλλιτέχνη του “δρόμου” που μιλάει και εκφράζεται με τα έργα του.

Στην σελίδα στο facebook, AVLONARI such a lovely place, βρήκαμε το πιο πρόσφατο έργο του Ευβοιώτη street artist.

Δύο graffiti στο Πυργί που αποτυπώνουν τις ημέρες του ελαιομαζέματος τόσο ζωντανά που προκαλούν θαυμασμό.

 

Αν θέλετε να θυμηθείτε το αφιέρωμα – οδοιπορικό του GHETTO στο Αυλωνάρι και τις γύρω περιοχές, και πως ο Γιώργος Πέππας έχει μετατρέψει την περιοχή σε ένα  υπαίθριο “μουσείο” gfraffiti δείτε ΕΔΩ.

 

*Φωτογραφίες: Φωτεινή Περιβολάρη

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top