παζάρι Αγίας Παρασκευής Χαλκίδα νέα θέση

Που θα γίνει φέτος το παζάρι της Αγίας Παρασκευής – Αυτή είναι η νέα θέση

Αλλάζει θέση φέτος το παζάρι της Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα – Αυτή είναι η νέα θέση που θα γίνει η εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής.

Αλλάζει θέση το παζάρι της Αγίας Παρασκευής – “Δεμένη” με την ιστορία και την παράδοση της Χαλκίδας και των γύρω περιοχών είναι η ετήσια εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής. Ένας προορισμός, μια γιορτή, μια ιστορία 160 χρόνια εμποροπανήγυρη Χαλκίδας ή αλλιώς το Παζάρι της Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων:

Επιστρέφει και φέτος η ετήσια εμποροπανήγυρη, προς τιμήν της Πολιούχου της Χαλκίδας, Αγίας Παρασκευής, από την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024, στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα.

Για την καλύτερη δυνατή λειτουργία και την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, λόγω και του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει πραγματοποιηθεί αλλαγή στον χώρο διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης.

Συγκεκριμένα, οι παράγκες θα στηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Δ.Α.Κ Χαλκίδας «Μελίνα Μερκούρη» και στον κοινόχρηστο χώρο πρασίνου, μπροστά από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Δεν θα τοποθετηθούν παράγκες επί των οδών, όπως παλαιότερα, προκειμένου να υλοποιείται απρόσκοπτα η κυκλοφορία των οχημάτων.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top