νεροτσουλήθρες Χαλκίδα Εικόνες

Όταν οι νεροτσουλήθρες της Χαλκίδας λειτουργούσαν – Εικόνες

Λίγες ημέρες νωρίτερα σε άρθρο του GHETTO είδαμε σε βίντεο από ψηλά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι νεροτσουλήθρες της Χαλκίδας σήμερα. Όμως την δεκαετία του 2000 υπήρξαν το talk of the town και το απόλυτο trend της Χαλκίδας. Οι νεροτσουλήθρες φτιάχτηκαν επί δημαρχίας Μπάμπη Μανιάτη το 2000 και κόστισαν τότε 200 εκατομμύρια δραχμές. Λειτούργησαν […]

Λίγες ημέρες νωρίτερα σε άρθρο του GHETTO είδαμε σε βίντεο από ψηλά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι νεροτσουλήθρες της Χαλκίδας σήμερα.

Όμως την δεκαετία του 2000 υπήρξαν το talk of the town και το απόλυτο trend της Χαλκίδας. Οι νεροτσουλήθρες φτιάχτηκαν επί δημαρχίας Μπάμπη Μανιάτη το 2000 και κόστισαν τότε 200 εκατομμύρια δραχμές. Λειτούργησαν για λίγα χρόνια (μέχρι το τέλος της θητείας του Δημήτρη Αναγνωστάκη).

Στην σελίδα στο facebook CRAZY WATER FM chalkida βρήκαμε δημοσιευμένες δύο σπάνιες – ρετρό φωτογραφίες από τις νεροτσουλήθρες της Χαλκίδας την εποχή που λειτουργούσαν και μάζευαν πολύ κόσμο.

Τα φωτογραφικά κλικ είναι του αείμνηστου Χαλκιδέου φωτογράφου, Ηλία Θαλάσση.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top