νεροτσουλήθρες Χαλκίδα

Οι εγκαταλελειμμένες νεροτσουλήθρες (waterpark) στη Χαλκίδα

Εικόνα απόλυτης διάλυσης συνεχίζουν να παρουσιάζουν οι νεροτσουλήθρες της Χαλκίδας Η ΔΕΥΑΧ έχει εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις εδώ και αρκετά χρόνια. Οι νεροτσουλήθρες φτιάχτηκαν επί δημαρχίας Μπάμπη Μανιάτη το 2000 και κόστισαν τότε 200 εκατομμύρια δραχμές. Λειτούργησαν για λίγα χρόνια (μέχρι το τέλος της θητείας του Δημήτρη Αναγνωστάκη). Επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, Χρήστου Παγώνη και Έλενας […]

Εικόνα απόλυτης διάλυσης συνεχίζουν να παρουσιάζουν οι νεροτσουλήθρες της Χαλκίδας

Η ΔΕΥΑΧ έχει εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις εδώ και αρκετά χρόνια. Οι νεροτσουλήθρες φτιάχτηκαν επί δημαρχίας Μπάμπη Μανιάτη το 2000 και κόστισαν τότε 200 εκατομμύρια δραχμές. Λειτούργησαν για λίγα χρόνια (μέχρι το τέλος της θητείας του Δημήτρη Αναγνωστάκη).

Επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, Χρήστου Παγώνη και Έλενας Βάκα δεν έγινε το παραμικρό για την επαναλειτουργία τους ούτε υπήρξε στοιχειώδης συντήρηση των κτηριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Δείτε drone video πάνω από τις νεροτσουλήθρες της Χαλκίδας

 

Βίντεο – Πληροφορίες: n.p. production

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top