Φάνης Σπανός νικητής Στερεά Ελλάδα εκλογές 2023

Ο Φάνης Σπανός νικητής στη Στερεά Ελλάδα από την πρώτη Κυριακή

H μάχη στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας κρίθηκε οριστικά. Ο Φάνης Σπανός συγκεντρώνει το 48,30% ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος έχει 24,91% O Φάνης Σπανός επιβεβαιώνει τα προγνωστικά καθώς ήταν το μεγάλο φαβορί για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. ‘Ετσι είναι έτοιμος να αναλάβει δεύτερη θητεία ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Στο 48,10% της ενσωμάτωσης και με καταμέτρηση …

Ο Φάνης Σπανός νικητής στη Στερεά Ελλάδα από την πρώτη Κυριακή Διαβάστε Περισσότερα »

H μάχη στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας κρίθηκε οριστικά. Ο Φάνης Σπανός συγκεντρώνει το 48,30% ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος έχει 24,91%

O Φάνης Σπανός επιβεβαιώνει τα προγνωστικά καθώς ήταν το μεγάλο φαβορί για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. ‘Ετσι είναι έτοιμος να αναλάβει δεύτερη θητεία ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Στο 48,10% της ενσωμάτωσης και με καταμέτρηση 659/1.370 εκλογικά τμήματα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή.

 

 

Η συμμετοχή των ψηφοφόρων στην Στερεά Ελλάδα αγγίζει το 62% και είναι η πρώτη περιφέρεια με την μεγαλύτερη συμμετοχή σε ολόκληρη την χώρα.

Διαβάστε την συνέντευξη του Φάνη Σπανού στο ghettomagazine.gr “10 ερωτήσεις στον Φάνη Σπανό”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top