Γιώργος Σπύρου δήλωση

Γιώργος Σπύρου: “Δεν συνομολογούμε το εκλογικό αποτέλεσμα και δεν καταθέτουμε τα όπλα”

Ο Γιώργος Σπύρος μετά το δυνατό ντέρμπι και την μικρή διαφορά που έχασε τις δημοτικές εκλογές για την Δημαρχία της Χαλκίδας έκανε την πρώτη του επίσημη δήλωση. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: Το 57 % των δημοτών που ψήφισαν, αποδοκίμασαν τον βίο και την πολιτεία της παρούσης δημοτικής αρχής και έστρεψαν με ελπίδα το βλέμμα τους σε νέες δυνάμεις για την αναμόρφωση του δήμου Χαλκιδέων. Δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος και κυρίως οι νέοι έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο πολιτικό σύστημα και δεν πείστηκαν ούτε από εμάς να προσέλθουν στις κάλπες. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους 257 εθελοντές υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Άμεσα Νέο Ξεκίνημα», που στάθηκαν όρθιοι και τους 18000 δημότες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Δώσαμε ένα καθαρό και αξιοπρεπή εκλογικό αγώνα απέναντι σε ένα σκληρό σύστημα εξουσίας που χρησιμοποίησε στην εκλογική μάχη όλα τα διαθέσιμα σε αυτό θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Έχουμε βάσιμους λόγους για να ζητήσουμε επανακαταμέτρηση των ψήφων και μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία δεν συνομολογούμε το εκλογικό αποτέλεσμα και δεν καταθέτουμε τα όπλα, ιδίως αφού οι επαναληπτικές εκλογές του δεύτερου γύρου εξαρτώνται από ποσοστό 0,17 % και σε απόλυτο αριθμό από 76 ψήφους. Η σχέση που ιδρύσαμε με τους δημότες σε όλη αυτή την πορεία μέχρι τις εκλογές, θα παραμείνει σε κάθε περίπτωση ζωντανή και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, τα όνειρα και τις προσδοκίες τους από οποιαδήποτε θέση και με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο.

Ο Γιώργος Σπύρος μετά το δυνατό ντέρμπι και την μικρή διαφορά που έχασε τις δημοτικές εκλογές για την Δημαρχία της Χαλκίδας έκανε την πρώτη του επίσημη δήλωση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Το 57 % των δημοτών που ψήφισαν, αποδοκίμασαν τον βίο και την πολιτεία της παρούσης δημοτικής αρχής και έστρεψαν με ελπίδα το βλέμμα τους σε νέες δυνάμεις για την αναμόρφωση του δήμου Χαλκιδέων.

Δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος και κυρίως οι νέοι έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο πολιτικό σύστημα και δεν πείστηκαν ούτε από εμάς να προσέλθουν στις κάλπες.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους 257 εθελοντές υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Άμεσα Νέο Ξεκίνημα», που στάθηκαν όρθιοι και τους 18000 δημότες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Δώσαμε ένα καθαρό και αξιοπρεπή εκλογικό αγώνα απέναντι σε ένα σκληρό σύστημα εξουσίας που χρησιμοποίησε στην εκλογική μάχη όλα τα διαθέσιμα σε αυτό θεμιτά και αθέμιτα μέσα.

Έχουμε βάσιμους λόγους για να ζητήσουμε επανακαταμέτρηση των ψήφων και μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία δεν συνομολογούμε το εκλογικό αποτέλεσμα και δεν καταθέτουμε τα όπλα, ιδίως αφού οι επαναληπτικές εκλογές του δεύτερου γύρου εξαρτώνται από ποσοστό 0,17 % και σε απόλυτο αριθμό από 76 ψήφους.

Η σχέση που ιδρύσαμε με τους δημότες σε όλη αυτή την πορεία μέχρι τις εκλογές, θα παραμείνει σε κάθε περίπτωση ζωντανή και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, τα όνειρα και τις προσδοκίες τους από οποιαδήποτε θέση και με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top