Δήμος Χαλκιδέων εκλογές

Το απόλυτο ντέρμπι στον Δήμο Χαλκιδέων με διαφορά 150 ψήφους

Αγωνία στη Χαλκίδα και μεγάλο θρίλερ στην κάλπη ανάμεσα σε ‘Ελενα Βάκα και Γιώργο Σπύρου  Σπουδαία μάχη εκτυλίσσεται στον Δήμο Χαλκιδέων με πολύ μικρή διαφορά μεταξύ των υποψηφίων, της Έλενας Βάκα και του Γιώργου Σπύρου. Στο 25,45% της ενσωμάτωσης και με καταμέτρηση 42/165 Εκλογικώ Τμημάτων στον Δήμο Χαλκιδέων η διαφορά της πρώτης Έλενας Βάκα με […]

Αγωνία στη Χαλκίδα και μεγάλο θρίλερ στην κάλπη ανάμεσα σε ‘Ελενα Βάκα και Γιώργο Σπύρου 

Σπουδαία μάχη εκτυλίσσεται στον Δήμο Χαλκιδέων με πολύ μικρή διαφορά μεταξύ των υποψηφίων, της Έλενας Βάκα και του Γιώργου Σπύρου.

Στο 25,45% της ενσωμάτωσης και με καταμέτρηση 42/165 Εκλογικώ Τμημάτων στον Δήμο Χαλκιδέων η διαφορά της πρώτης Έλενας Βάκα με τον Γιώργο Σπύρου είναι μόλις 149 ψήφοι. Η συμμετοχή στον Δήμο Χαλκιδέων αγγίζει το 57%

Έλενα Βάκα 41,98%

Γιώργος Σπύρου 40,63 %

Στο όριο φυσικά είναι και το εάν η εκλογική αναμέτρηση για τον δήμαρχο Χαλκίδας θα κριθεί από την πρώτη Κυριακή ή θα χρειαστεί και δεύτερος γύρος.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top