δεύτερο τμήμα Βενιζέλου έργο ανάπλασης

Έτσι θα είναι το δεύτερο τμήμα της Ελ. Βενιζέλου με το έργο της ανάπλασης

Δημοπρατείται το δεύτερο τμήμα του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, από τον κόμβο Δάριγκ έως το Μουσείο «Αρέθουσα», προϋπολογισμού 2.035.000 ευρώ, μετά και την έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου «Βελτίωση – ανακατασκευή κύριας συλλεκτήριας οδού Αρεθούσης» από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Το πρώτο τμήμα, από την παραλία της Χαλκίδας έως τον κόμβο […]

Δημοπρατείται το δεύτερο τμήμα του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, από τον κόμβο Δάριγκ έως το Μουσείο «Αρέθουσα», προϋπολογισμού 2.035.000 ευρώ, μετά και την έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου «Βελτίωση – ανακατασκευή κύριας συλλεκτήριας οδού Αρεθούσης» από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Το πρώτο τμήμα, από την παραλία της Χαλκίδας έως τον κόμβο του Δάριγκ, έχει δημοπρατηθεί και βρίσκεται στο στάδιο της κατακύρωσης σε ανάδοχο και το τρίτο τμήμα, από το Μουσείο «Αρέθουσα» έως τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου, αναμένεται να δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν:

Ασφαλτόστρωση της οδού
Διαπλάτυνση πεζοδρομίων
Αποκλειστική λωρίδα ποδηλάτου, παράλληλης ροής με τα οχήματα και τοποθέτηση στάσεων ποδηλάτου

Νέα νησίδα πρασίνου, με ενιαία φύτευση
Ράμπες ΑμεΑ και όδευση τυφλών
Σύστημα ηλεκτροφωτισμού νέας τεχνολογίας
Περιορισμό και οργάνωση της παρόδιας στάθμευσης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top