Ανάπλαση Ελ. Βενιζέλου Χαλκίδα

Ανάπλαση της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου – Πώς θα αλλάξει ο κεντρικότερος δρόμος της Χαλκίδας

Δημοπρατείται την επόμενη εβδομάδα το ένα τμήμα του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου. Το συνολικό έργο περιλαμβάνει την ανάπλασή των οδών Βενιζέλου – 28ης Οκτωβρίου – Αρεθούσης, από την παραλία της Χαλκίδας έως και τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου, η οποία θα γίνει σε τρία τμήματα. Το τμήμα που δημοπρατείται είναι από την παραλία Χαλκίδας έως και το Δάριγκ. Το υπόλοιπα δύο τμήματα αναμένεται να δημοπρατηθούν το επόμενο διάστημα. Οι εργασίες που προβλέπεται να γίνουν είναι: Ασφαλτόστρωση της οδού Διαπλάτυνση πεζοδρομίων Κατασκευή αποκλειστικής λωρίδας ποδηλάτου, παράλληλης ροής με τα οχήματα και τοποθέτηση στάσεων ποδηλάτου Δημιουργία νέας νησίδας πρασίνου Κατασκευή ραμπών ΑμεΑ και όδευσης τυφλών Εγκατάσταση συστήματος ηλεκτροφωτισμού νέας τεχνολογίας Περιορισμός και οργάνωση της παρόδιας στάθμευσης  

Δημοπρατείται την επόμενη εβδομάδα το ένα τμήμα του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου.

Το συνολικό έργο περιλαμβάνει την ανάπλασή των οδών Βενιζέλου – 28ης Οκτωβρίου – Αρεθούσης, από την παραλία της Χαλκίδας έως και τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου, η οποία θα γίνει σε τρία τμήματα. Το τμήμα που δημοπρατείται είναι από την παραλία Χαλκίδας έως και το Δάριγκ. Το υπόλοιπα δύο τμήματα αναμένεται να δημοπρατηθούν το επόμενο διάστημα.

Οι εργασίες που προβλέπεται να γίνουν είναι:
  • Ασφαλτόστρωση της οδού
  • Διαπλάτυνση πεζοδρομίων
  • Κατασκευή αποκλειστικής λωρίδας ποδηλάτου, παράλληλης ροής με τα οχήματα και τοποθέτηση στάσεων ποδηλάτου
  • Δημιουργία νέας νησίδας πρασίνου
  • Κατασκευή ραμπών ΑμεΑ και όδευσης τυφλών
  • Εγκατάσταση συστήματος ηλεκτροφωτισμού νέας τεχνολογίας
  • Περιορισμός και οργάνωση της παρόδιας στάθμευσης

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top