Έλενα Βάκα πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Χαλκίδα δεύτερη θητεία

Έλενα Βάκα: Η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος της Χαλκίδας για δεύτερη θητεία

Η Έλενα Βάκα γεννήθηκε στη Χαλκίδα, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών αποφοίτησε με άριστα και δικηγορεί από το 1996. Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Δεμερτζή και έχει δύο υπέροχα παιδιά τα οποία αναθρέφει με αγάπη και θαλπωρή παρά την ιδιαίτερα απαιτητική καθημερινότητά της. Το 2019 έγινε η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος […]

Η Έλενα Βάκα γεννήθηκε στη Χαλκίδα, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών αποφοίτησε με άριστα και δικηγορεί από το 1996. Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Δεμερτζή και έχει δύο υπέροχα παιδιά τα οποία αναθρέφει με αγάπη και θαλπωρή παρά την ιδιαίτερα απαιτητική καθημερινότητά της.

Το 2019 έγινε η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στην ιστορία της πόλης της Χαλκίδας όπου εκλέχθηκε στον δεύτερο γύρο. Αναμετρήθηκε με τον τότε Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη όπου και επικράτησε με μεγάλη διαφορά. Η Έλενα Βάκα είχε συγκεντρώσει 62.84% ενώ ο Χρήστος Παγώνης 37.16 %.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023 η και σε μια εκλογική αναμέτρηση που ήταν το απόλυτο ντέρμπι, και μια βραδιά θρίλερ ανάμεσα στην Έλενα Βάκα και τον Γιώργο Σπύρου, η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα κατάφερε να πάρει την νίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας και να εξασφαλίσει από τον α΄γύρο των εκλογών την δεύτερη της θητεία στον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Χαλκιδέων.

Η Έλενα Βάκα και ο συνδυασμός της, “Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε” κέρδισαν την εμπιστοσύνη των πολιτών του Δήμου Χαλκιδέων και συνεχίζουν την θητεία τους για δεύτερη φορά.

Με την ενσωμάτωση στο 100% η Έλενα Βάκα συγκέντρωσε 43,17% ενώ ο Γιώργος Σπύρου 40,48%

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top