Έλενα Βάκα δήλωση

Έλενα Βάκα: “Από σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή”

Την πρώτη της δήλωση μετά την εκλογική αναμέτρηση – θρίλερ της 8ης Οκτωβρίου που την βρήκε νικήτρια έκανε η Έλενα Βάκα. Αναλυτικά τα όσα ανφέρει: “Ζήτησα να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και στην ομάδα του «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» και το πράξατε. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ευχαριστώ, εσάς αλλά και όσους δεν το έπραξαν. Η σημερινή ημέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για το καλό του τόπου μας. Από σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή. Συνεχίζουμε αντιλαμβανόμενοι την μεγάλη ευθύνη, συνεχίζουμε μαζί με σκληρή δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τους επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών που καθ΄όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου διεξήγαγαν έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ομάδα μου, τα μέλη του Συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε», που πίστεψαν στο πρόσωπό μου και μαζί δώσαμε ένα ωραίο αγώνα. Η επόμενη μέρα δεν απαιτεί πανηγυρισμούς. Απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις μας, και να φέρουμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε για ένα καλύτερο Δήμο Χαλκιδέων, για το Δήμο Χαλκιδέων που αγαπάμε, για το Δήμο Χαλκιδέων που μας ενώνει.”

Την πρώτη της δήλωση μετά την εκλογική αναμέτρηση – θρίλερ της 8ης Οκτωβρίου που την βρήκε νικήτρια έκανε η Έλενα Βάκα.

Αναλυτικά τα όσα ανφέρει:

“Ζήτησα να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και στην ομάδα του «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» και το πράξατε. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ευχαριστώ, εσάς αλλά και όσους δεν το έπραξαν.

Η σημερινή ημέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για το καλό του τόπου μας. Από σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή.

Συνεχίζουμε αντιλαμβανόμενοι την μεγάλη ευθύνη, συνεχίζουμε μαζί με σκληρή δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τους επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών που καθ΄όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου διεξήγαγαν έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ομάδα μου, τα μέλη του Συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε», που πίστεψαν στο πρόσωπό μου και μαζί δώσαμε ένα ωραίο αγώνα. Η επόμενη μέρα δεν απαιτεί πανηγυρισμούς. Απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις μας, και να φέρουμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε για ένα καλύτερο Δήμο Χαλκιδέων, για το Δήμο Χαλκιδέων που αγαπάμε, για το Δήμο Χαλκιδέων που μας ενώνει.”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top