Χαλκίδα κάν’το όπως η Θεσσαλονίκη part 2… άνοιξε και εσύ καφέ με ροφήματα κάνναβης!

Εδώ στο Ghetto παρακολουθούμε στενά τα νέα από την Θεσσαλονίκη γιατί όλο και καμιά σούπερ είδηση θα σκάσει, όπως πριν λίγες μέρες που μάθαμε για τον στολισμό των έργων του μετρό! Και βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να μην κλέψουμε την ιδέα τους για να στολίσουμε και εμείς κάτι άσχημο στην πόλη μας (δες εδώ).  Έχουν […]

Εδώ στο Ghetto παρακολουθούμε στενά τα νέα από την Θεσσαλονίκη γιατί όλο και καμιά σούπερ είδηση θα σκάσει, όπως πριν λίγες μέρες που μάθαμε για τον στολισμό των έργων του μετρό! Και βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να μην κλέψουμε την ιδέα τους για να στολίσουμε και εμείς κάτι άσχημο στην πόλη μας (δες εδώ).  Έχουν φαντασία τα καρντάσια που την ζηλεύουμε πολύ.

Έτσι κι έγινε λοιπόν, η είδηση έσκασε και εμείς ζηλεύουμε και θέλουμε κάτι παρόμοιο στη Χαλκίδα. Για τι πράγμα μιλάμε όμως;

Οι φίλοι μας λοιπόν οι Θεσσαλονικείς πρωτοπορούν και ανοίγουν το πρώτο καφέ – μπαρ σε όλη την Ελλάδα με ροφήματα κάνναβης! Και δεν θα έχει μόνο καφέ. Τσάι, μπύρα, αναψυκτικά και cocktail από κάνναβη θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι θαμώνες του “The Canna bar”.

Ναι παιδιά, όλα αυτά τα προνόμια θα έχουν πλέον οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας και ήδη εμείς εδώ στο Ghetto έχουμε έτοιμη την πρόταση για να κάνουμε το ίδιο. Ένα καφέ – μπαρ με όλα αυτά τα ροφήματα θα ήταν η σούπερ εναλλακτική λύση για την διασκέδαση της πόλης και θα βοηθούσε πολύ στην καλή ψυχολογία όλων μας!

Έμπλεξες στην κίνηση στην Κακαρά; ‘Εσπασαν τα νεύρα σου στην εφορία; Σε έγραψαν για διπλοπαρκάρισμα στη Βενιζέλου; Κανένα πρόβλημα! Θα πίνουμε το καφεδάκι κάνναβης και μετά αραχτοί στην παραλία, θα χαζεύουμε τα νεράκια που πάνε πέρα – δώθε!

Έχουμε και το όνομα… “The Crazy Canna Waters Bar”.

Εμπρός λοιπόν αδέρφια, στον δρόμο που χαράζουν τα καρντάσια!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top