Κωνσταντίνου Ελένης παγωτό

Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου & Ελένης: Αληθινό παγωτό, φρέσκο κάθε μέρα

Η αγαπημένη καθημερινή στάση στο δρόμο προς την παραλία Αυλίδας, ο τόπος συνάντησης για όσους χρειάζονται ένα διάλειμμα απόλαυσης από την καθημερινότητα. Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι λόγος να κάνεις το παγωτό συνήθεια χειμώνα-καλοκαίρι! Μπροστά στα μάτια μας και σε ένα σύγχρονα εξοπλισμένο εργαστήριο παρασκευάζονται ολόφρεσκα γλυκά και μοναδικά παγωτά. Το Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης […]

Η αγαπημένη καθημερινή στάση στο δρόμο προς την παραλία Αυλίδας, ο τόπος συνάντησης για όσους χρειάζονται ένα διάλειμμα απόλαυσης από την καθημερινότητα. Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι λόγος να κάνεις το παγωτό συνήθεια χειμώνα-καλοκαίρι!

Μπροστά στα μάτια μας και σε ένα σύγχρονα εξοπλισμένο εργαστήριο παρασκευάζονται ολόφρεσκα γλυκά και μοναδικά παγωτά. Το Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης φημίζεται για το ξεχωριστό παγωτό του που θα μας δροσίσει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και όχι μόνο.

Χρησιμοποιώντας για το παγωτό τεχνικές επεξεργασίας γαλλικού τύπου επιτυγχάνεται, σε συνδυασμό με τις φρέσκες πρώτες ύλες, καλύτερη υφή και δομή.

Η ποιότητα διατηρείται αδιαπραγμάτευτα υψηλή, ενώ οι γεύσεις ποικίλουν και εντυπωσιάζουν.

Εντυπωσιάζουν οι γεύσεις παγωτού καραμέλα με χειροποίητη τραγανή καραμέλα αλλά και το παγωτό sorbet με αρωματικό βασιλικό και φρεσκοκομμένα βιολογικά λεμόνια. Ακόμη λιώνουν στο στόμα το παγωτό εκμέκ με καβουρδισμένα, σπασμένα στη μηχανή, φιστίκια αλλά και η απόλυτα gourmet εκδοχή του παγωτού με ψητή κολοκύθα.

Η ποικιλία είναι ατέλειωτη και το Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης αποτελεί τον πιο must προορισμό για γλυκό και παγωτό στην όμορφη Αυλίδα.

Στο Κωνσταντίνου και Ελένης το παγωτό δεν είναι ένοχη απόλαυση, είναι μοναδική εμπειρία. Δοκίμασε και θα καταλάβεις.

Φυσικά, ξεχωρίσαμε και τις λαχταριστές τούρτες και τα αγνά οικογενειακά προφιτερόλ σε πολλές γεύσεις όπως σοκολάτα γάλακτος και bueno.

Ζαχαροπλαστική Κωνσταντίνου & Ελένης

Φάρου 1, Βαθύ Αυλίδας – Τηλ. 2221062027

Facebook: Ζαχαροπλαστική Κωνσταντίνου & Ελένης

Instagram: konstantinou_k_elenis

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top