Ζαούρης φως Χαλκίδα
Φώτο: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Ζαούρης φως. Εν αρχή ην το ΦΩΣ.

Αφιέρωμα Σπίτι 2023 Η επίδραση του φωτός στην ανθρώπινη υγεία, διάθεση και ψυχολογία έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά τα τελευταία χρόνια, ενώ αποτελεί ένα θέμα με σαφώς μεγαλύτερες προεκτάσεις από αυτό της απλής εξασφάλισης επαρκών επίπεδων φωτισμού για την όραση. Η ποιότητα ενός σχεδιασμού φωτισμού καθορίζεται από πολλές μεταβλητές και αξιολογείται ως προς την εκπλήρωση πολλαπλών στόχων. […]

Αφιέρωμα Σπίτι 2023

Η επίδραση του φωτός στην ανθρώπινη υγεία, διάθεση και ψυχολογία έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά τα τελευταία χρόνια, ενώ αποτελεί ένα θέμα με σαφώς μεγαλύτερες προεκτάσεις από αυτό της απλής εξασφάλισης επαρκών επίπεδων φωτισμού για την όραση. Η ποιότητα ενός σχεδιασμού φωτισμού καθορίζεται από πολλές μεταβλητές και αξιολογείται ως προς την εκπλήρωση πολλαπλών στόχων. Κύριο μέλημα είναι η αρμονική ενσωμάτωση του φωτισμού στην αρχιτεκτονική του έργου, η ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα του χώρου και η δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας για τους χρήστες του χώρου, με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών τους.

Φώτο: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Το ΦΩΣ για το ζαούρης _φως είναι ποίηση και ομορφιά, λειτουργικότητα και τεχνική, απλότητα και χαρακτήρας. Μια καθολική γλώσσα, ένα μοναδικό και ευέλικτο στυλ που βασίζεται στο παρελθόν, αλλά και μια ερμηνεία που είναι ταυτόχρονα πρωτότυπη και σύγχρονη.

Για σχεδόν 50 χρόνια, το κατάστημα Ζαούρης υπηρετεί το ΦΩΣ. Στο νέο τους κατάστημα, ζαούρης_φως, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, Τζαβάρα 15 στη Χαλκίδα, έχουν επιλέξει τις πιο σύγχρονες προτάσεις φωτισμού από την ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά, αλλά και ό, τι ωραιότερο έχει να επιδείξει η εγχώρια σκηνή.

Φώτο: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Στο ζαούρης_φως αναλαμβάνουν τη μελέτη φωτισμού οποιουδήποτε χώρου, οικιακού ή επαγγελματικού, αλλά και τη συνεργασία με αρχιτέκτονες, διακοσμητές για την ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού project. Ο Αντώνης Ζαούρης και η Ανδρομάχη Ιατροπούλου με εξειδίκευση, συνέπεια, αισθητική αλλά κυρίως γνώση του φωτός, ειναι εκεί για να σχεδιάσουν μαζί σας και σύμφωνα με τις ανάγκες σας το ιδανικό σκηνικό που θα μεταμορφώσει το δικό σας προσωπικό χώρο.

ZAOURIS LED

Ελευθερίου Βενιζέλου 64, Χαλκίδα – Τηλ. 22210 20830

Υποκατάστημα:

Ζαούρης_φως

Τζαβάρα 15, Πλατεία Αγίας Παρασκευής, Χαλκίδα – Τηλ. 6972714247

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top