Υιοθέτησε αδέσποτο Δημοτικό Καταφύγιο Χαλκίδας

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο από το το Δημοτικό Καταφύγιο Χαλκίδας

Το Δημοτικό Καταφύγιο Χαλκίδας Το Δημοτικό Καταφύγιο του Δήμου, πληροί όλες τις απαιτούμενες από το νόμο προϋποθέσεις, διαθέτει δυναμικότητα 150 ζώων. Για την λειτουργία του Καταφυγίου απασχολούνται, αυτή την περίοδο, 3 μόνιμοι υπάλληλοι, οι οποίοι φροντίζουν καθημερινά για τη σίτιση, την καθαριότητα και τη φροντίδα των ζώων, καθώς και για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων. Σήμερα, […]

Το Δημοτικό Καταφύγιο Χαλκίδας

Το Δημοτικό Καταφύγιο του Δήμου, πληροί όλες τις απαιτούμενες από το νόμο προϋποθέσεις, διαθέτει δυναμικότητα 150 ζώων. Για την λειτουργία του Καταφυγίου απασχολούνται, αυτή την περίοδο, 3 μόνιμοι υπάλληλοι, οι οποίοι φροντίζουν καθημερινά για τη σίτιση, την καθαριότητα και τη φροντίδα των ζώων, καθώς και για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων. Σήμερα, υλοποιείται το έργο επέκτασης και εκσυγχρονισμού του Καταφυγίου μας, συνολικού προϋπολογισμού 371.428,20 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και περιλαμβάνει εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης των υφιστάμενων δομών, καθώς και εγκατάσταση νέων μονάδων που θα χρησιμοποιηθούν ως αίθουσες διαμονής φιλοξενούμενων ζώων και ως αίθουσες αναμονής και απομόνωσης ασθενών ζώων.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων αναρτώνται τα διαθέσιμα προς υιοθεσία αδέσποτα ζώα και ήδη δρομολογείται η δημιουργία ιστοσελίδας, αποκλειστικά για το Καταφύγιο, όπου θα αναρτώνται σε καθημερινή βάση τα ζώα προς υιοθεσία.
Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, δείχνουμε την αγάπη μας και σεβόμαστε τα ζώα. Το αξίζουν!

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο ζώο από το Δημοτικό μας Καταφύγιο.

Τηλ. επικοινωνίας: 22210 25301 και 2221078995.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top