Υγεία Ομορφιά Anaplasis Χαλκίδα

Υγεία και Ομορφιά που αναπλάθει σώμα & πνεύμα στο Anaplasis Beauty Center

Το Anaplasis αποτελεί το κέντρο αισθητικής στο Βασιλικό που χρειάζεται να επισκεφθεί η μοντέρνα γυναίκα και ο σύγχρονος άντρας γιατί η υγεία και η ομορφιά είναι τέχνες.

Το κέντρο αισθητικής Αnaplasis βρίσκεται στο χώρο της ομορφιάς από το 2016. Το Anaplasis είναι ένας χώρος φτιαγμένος με αγάπη και δημιουργικότητα. Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της τεχνολογίας και της βιοϊατρικής επιστήμης επιδιώκει να προσφέρει σε όλους το καλύτερο με τα καλύτερα αποτελέσματα, ώστε ο καθένας και η καθεμία να «αναπλάσει» τον εαυτό του και τον εαυτό της.

Η Φιλοσοφία του Anaplasis είναι να ενισχύει. να προβάλλει και να αναπλάθει την ομορφιά και την υγεία του δέρματος  κάθε ανθρώπου. Το Anaplasis το κατορθώνει με συνεχείς επιμορφώσεις, με εξατομικευμένες θεραπείες, με τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα μηχανήματα, καθώς και με καινοτόμα προϊόντα.

Απώτερος στόχος του Anaplasis είναι να καλύπτει τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας, αλλά και άνδρα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεργασία με ειδικευμένες αισθητικούς, την παρουσία αισθητικού σε κάθε συνεδρία, την παροχή εξατομικευμένης προσέγγισης, τη χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού  και τέλος την δημιουργία εξειδικευμένου πλάνου για κάθε άτομο ξεχωριστά.

Ενδεικτικά οι υπηρεσίες που προσφέρει το Anaplasis είναι: θεραπείες προσώπου και σώματος (LPG ENDERMOLOGIE), μεσοθεραπεία, αποτριχώσεις με κερί και laser (soprano ice Platinum), τοποθέτηση extension βλεφαρίδων, μακιγιάζ, και αρκετές άλλες.

Το Anaplasis αποτελεί το κέντρο αισθητικής στο Βασιλικό που χρειάζεται να επισκεφθεί η μοντέρνα γυναίκα και ο σύγχρονος άντρας γιατί η υγεία και η ομορφιά είναι τέχνες και μάλιστα τέχνες αναπλαστικές. 

Anaplasis Beauty Center

Ιπποκράτους και Ηροδότου, Βασιλικό, Χαλκίδα

Τηλ. 2221 053699

Web: anaplasisbeauty.gr

Facebook: Anaplasis – Instagram: Anaplasis Beauty

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top