Χριστουγεννιάτικο bazaar 2ο Λύκειο Χαλκίδας

Χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνει το 2ο Λύκειο Χαλκίδας και θα είμαστε όλοι εκεί!

Tις μέρες των Χριστουγέννων έχουμε πολλούς λόγους να τις αγαπάμε, ένας από αυτούς σίγουρα είναι και τα χριστουγεννιάτικα bazaar που γίνονται στη πόλη τον Δεκέμβριο. Δημιουργικές ιδέες, αλληλεγγύη και εορταστικό πνεύμα, λίγο πιο νωρίς από τις επίσημες ημέρες των γιορτών, έτσι, για να νιώσουμε λίγο παιδιά. Άλλωστε, ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που αγαπάμε όλοι, […]

Tις μέρες των Χριστουγέννων έχουμε πολλούς λόγους να τις αγαπάμε, ένας από αυτούς σίγουρα είναι και τα χριστουγεννιάτικα bazaar που γίνονται στη πόλη τον Δεκέμβριο.

Δημιουργικές ιδέες, αλληλεγγύη και εορταστικό πνεύμα, λίγο πιο νωρίς από τις επίσημες ημέρες των γιορτών, έτσι, για να νιώσουμε λίγο παιδιά. Άλλωστε, ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που αγαπάμε όλοι, ακόμα από την εποχή του πρώτου μας σχολείου για όλα εκείνα τα φώτα, τις μουσικές και τα τυλιγμένα κουτιά που έρχονται στο σπίτι, αμπαλαρισμένα με κόκκινες κορδέλες.

Τα Χριστούγεννα θα μας επαναφέρουν πάντα σε μία παιδική αθωότητα που αποζητάμε και τα Bazaar τους θα είναι για πάντα, ο πιο χαρούμενος προορισμός.

Όλα αυτά θα τα συναντήσουμε στο Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει το 2ο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας την Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, από τις 8.30΄ π.μ μέχρι τις 13.30΄μ.μ με υπέροχες δημιουργίες των μαθητών και γενναιόδωρες προσφορές τόσο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του λυκείου όσο και γονέων προσωπικά.

Το Bazaar αποτελεί μια ευκαιρία να θαυμάσουμε το δημιουργικό ταλέντο, τον ενθουσιασμό και την προθυμία των μαθητών που συμμετείχαν επί πολλές ώρες στην προετοιμασία του.

Τα έσοδα θα διατεθούν, όπως κάθε χρόνο, αποκλειστικά σε οικονομικά ευάλωτους μαθητές του σχολείου, με αγάπη και ευαισθησία, ως μια πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης.

Πάρτε μια “γεύση” από τις μοναδικές δημιουργίες:

Κατά τη διάρκεια του bazaar τηρούνται υποχρεωτικά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα κατά του COVID19 για την προστασία των συμμετεχόντων.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top