χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση Image Studio Photography

Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση: Ένα ξεχωριστό δώρο στα παιδιά για υπέροχες αναμνήσεις

Χριστούγεννα – μια από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου είναι εδώ! Έφτασε η εποχή που μικροί και μεγάλοι γίνονται όλοι μαζί παιδιά και ζουν χαρούμενες στιγμές. Φέτος τα Χριστούγεννα ειδικά, έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ζήσουμε όμορφες στιγμές όλοι μαζί, καθώς δεν έχουμε περιορισμούς. Στο τέλος του χρόνου είναι ευκαιρία να […]

Χριστούγεννα – μια από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου είναι εδώ! Έφτασε η εποχή που μικροί και μεγάλοι γίνονται όλοι μαζί παιδιά και ζουν χαρούμενες στιγμές. Φέτος τα Χριστούγεννα ειδικά, έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ζήσουμε όμορφες στιγμές όλοι μαζί, καθώς δεν έχουμε περιορισμούς.

Στο τέλος του χρόνου είναι ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέες χαρούμενες στιγμές με τις οικογένειες μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το Image Studio Photography έχει φορέσει τα γιορτινά του, έχει στολιστεί χριστουγεννιάτικα και θα υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους για μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη – Πρωτοχρονιάτικη Φωτογράφιση.

Ας αφεθούμε για λίγο στην μαγεία των Χριστουγέννων και ας αναλάβει δράση η Χρύσα Χαϊνά

Στο στούντιο του image δημιουργήθηκε ένας χώρος με χριστουγεννιάτικα θέματα για τη φωτογράφιση του παιδιού σας αλλά και όλης της οικογένειας!

Η Χρύσα Χαϊνά με την θεματική φωτογράφιση, επιθυμεί να σας δημιουργήσει τις πιο όμορφες στιγμές και μοναδικές αναμνήσεις, μέσα από την την μαγεία των Χριστουγέννων.

Με την χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση το παιδάκι σας θα παίξει, θα ευχαριστηθεί, και εσείς θα φωτογραφηθείτε μαζί. Μπορεί να φαίνεται κάτι κοινότυπο, όμως στο Image Studio Photography θα περάσουμε πολύ όμορφα. Χριστουγεννιάτικη μουσική, εορταστική ατμόσφαιρα, χαμογελαστά παιδάκια. Και ξεχωριστές αναμνήσεις! Τι πιο όμορφο από αυτό;

Image Studio Photography Χρύσα Χαϊνά

Αντωνίου 3, Χαλκίδα, Ημιόροφος

email: xrysaxaina@gmail.com

Κιν. 6973304363

Facebook: Image Studio

Instagram: Image – Studio Photography

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top