Χρηματοδότηση 750.000 € για την ανάπλαση της παραλίας Αυλίδας

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε και ανακοινώνει την πρόθεση χρηματοδότησης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ». Δικαιούχος του έργου είναι ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε και ανακοινώνει την πρόθεση χρηματοδότησης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ», από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τον άξονα προτεραιότητας: «Πράσινες πόλεις (αστικές αναπλάσεις, εκσυγχρονισμός στόλου αστικών μεταφορών κλπ)».

Δικαιούχος του έργου είναι ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας.

Η δημόσια δαπάνη που διατίθεται με την παρούσα πρόσκληση – ανακοίνωση πρόθεσης χρηματοδότησης ανέρχεται σε 750.000 ευρώ. Κατόπιν αυτού, ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας, ως δυνητικός δικαιούχος, καλείται να υποβάλλει τη σχετική πρόταση ένταξης του έργου στο «ΠΠΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας». Το έργο θα υλοποιηθεί με βάση τη σχετική μελέτη του Δήμου Χαλκιδέων.

«Εξαντλούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για να υλοποιηθούν τα μικρά και τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε: «Δεσμεύουμε κονδύλι 750.000 ευρώ, από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την υλοποίηση του απολύτως αναγκαίου έργου ανάπλασης της παραλίας Αυλίδας. Συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Χαλκιδέων και τον -δικαιούχο του έργου- ΟΛΝΕ για να μπει σε τροχιά υλοποίησης και να αποδοθεί το συντομότερο δυνατόν στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής».

Δείτε φωτογραφίες από τις μακέτες του έργου ανάπλασης:

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top