Χορεύοντας για τον Λυκούργο

Χορεύοντας για τον Λυκούργο – Ένα καθηλωτικό βίντεο αφιερωμένο στον Λυκούργο

Χορεύοντας για τον Λυκούργο. Μία μοναδική χορογραφία, ένα δυνατό βίντεο στο μέρος που αγάπησε, αφιερωμένα στον Λυκούργο. Τον Ιούλιο του 2020 η Εύβοια θρηνούσε τον χαμό ενός χαμογελαστού νέου παιδιού. Ο Λυκούργος, ήταν μόλις 21 ετών όταν έχασε την ζωή του μετά από πτώση σε βράχο στην παραλία της Χιλιαδούς. Ο Λυκούργος ήταν ένας καταξιωμένος […]

Χορεύοντας για τον Λυκούργο. Μία μοναδική χορογραφία, ένα δυνατό βίντεο στο μέρος που αγάπησε, αφιερωμένα στον Λυκούργο.

Τον Ιούλιο του 2020 η Εύβοια θρηνούσε τον χαμό ενός χαμογελαστού νέου παιδιού. Ο Λυκούργος, ήταν μόλις 21 ετών όταν έχασε την ζωή του μετά από πτώση σε βράχο στην παραλία της Χιλιαδούς.

Ο Λυκούργος ήταν ένας καταξιωμένος αθλητής του Kitesurf, ενώ λάτρευε τον χορό, και ανήκε στην χορευτική ομάδα της σχολής της Δήμητρας Αγραφιώτη.

Ένας άνθρωπος λένε, πεθαίνει μόνο όταν τον ξεχνάνε. Και αυτό το χαμογελαστό πρόσωπο του Λυκούργου δεν το ξεχνάει κανείς. Η χορευτική ομάδα της Δήμητρας Αγραφιώτη, οι φίλοι του, αυτοί που μοιραζόντουσταν ώρες και στιγμές μαζί του χορεύοντας και γελώντας, δημιούργησαν μία μοναδική χορογραφία και ένα πολύ δυνατό βίντεο, και το αφιερώνουν στον Λυκούργο. Χορεύουν στην παραλία του Λευκαντί, στο μέρος που ο Λυκούργος έκανε Kitesurf.

“Είμαστε όλοι εδώ, στο μέρος που αγάπησες όσο κανένα άλλο.
Είμαστε εδώ για να ζωντανέψουμε κάθε ανάμνηση, κάθε στιγμή μαζί σου.
Είσαι εδώ, δίπλα μας, χορεύεις σαν αερικό, πετάς ψηλά και μας εμπνέεις να συνεχίσουμε να κάνουμε το όνειρο σου… να είμαστε ελεύθεροι, να ζούμε με πάθος.
Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μας.
Ένας αδερφός, φίλος, μαθητής, συμμαθητής, συναθλητής, ένας ταλαντούχος χορευτής και πάνω απ´ όλα ένα υπέροχο πλάσμα μετρά έναν χρόνο μακριά μας.
Όμως, για εμάς θα είναι πάντα εδώ… ανάμεσα στα κύματα, στη γαλήνη της θάλασσας, στο δροσερό αεράκι, πέρα από τα σύννεφα… μα πιο πολύ απ’ όλα θα είναι στη σκέψη μας.
Λυκούργο θα βρίσκεσαι για πάντα στις καρδιές όλων μας.”

Αυτά ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αγραφιώτη στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, μοιράζοντας το βίντεο “Χορεύοντας για τον Λυκούργο”.

Μία μουσική χορογραφία και ένα βίντεο πολύ καθηλωτικά. Και ο σκοπός ακόμα πιο δυνατός.

Εμείς σηκωνόμαστε όρθιοι και χειροκροτούμε αυτή την κίνηση!

Δείτε το βίντεο:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top