Πολλά ορεινά χωριά στην Εύβοια σκεπάστηκαν στο χιόνι από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο – Στα λευκά ντύθηκε το όρος της Δίρφυς.
Επιτέλους μετά από χρόνια, ο καιρός είναι χριστουγεννιάτικος φέτος και ο χειμώνας ειδικά αυτές τις ημέρες συνοδεύεται από έντονα φαινόμενα. Χιονίζει σε μεγάλο μέρος της χώρας, τα χιονοδρομικά κέντρα λειτουργούν ήδη με φρέσκο χιόνι, ενώ στην Εύβοια, όσοι εκδράμουν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε βέβαια τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί άλλη μια κακοκαιρία στο νησί της Εύβοιας!
Η Δίρφυς που δεν είναι μόνο το ψηλότερο βουνό της Εύβοιας, αλλά και της νησιωτικής Ελλάδας, εφόσον βέβαια εξαιρεθούν τα τρία μεγάλα βουνά της Κρήτης, ντύθηκε στα λευκά.
Και για άλλη μια φορά οι φωτογραφίες που μας δίνει είναι ειδυλλιακές.