Χαλκίδα Βίαιη σύλληψη διανομέα Λιμενικό Βίντεο

Χαλκίδα: Βίαιη σύλληψη διανομέα από το Λιμενικό στην Παραλία – Βίντεο

Σε βίαιη σύλληψη ενός 25χρονου διανομέα προχώρησε το λιμενικό στη Χαλκίδα επειδή ο συλληφθείς κινούνταν με δίκυκλο εντός πεζοδρόμου Στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 24 και 25 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν, το απόγευμα της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, στην παραλία Χαλκίδας και συγκεκριμένα μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι (Πλατεία Μάλλιου) για παράβαση […]

Σε βίαιη σύλληψη ενός 25χρονου διανομέα προχώρησε το λιμενικό στη Χαλκίδα επειδή ο συλληφθείς κινούνταν με δίκυκλο εντός πεζοδρόμου

Στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 24 και 25 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν, το απόγευμα της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, στην παραλία Χαλκίδας και συγκεκριμένα μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι (Πλατεία Μάλλιου) για παράβαση Βίας κατά υπαλλήλων, Απείθεια και Εξύβριση, καθώς και του άρθρου 361 του Π.Κ. Εξύβριση αντίστοιχα το δεύτερο άτομο.

Κατά τη διαδικασία βεβαίωσης τροχονομικής παράβασης, ο 24χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος ο οποίος εργαζόταν εκείνη την στιγμή ως διανομέας, ο οποίος κινούνταν εντός πεζόδρομου μεταξύ διερχόμενων πεζών πολιτών, φαίνεται να συλλαμβάνεται με βία επειδή δεν συμφωνούσε να του βάλουν πινακίδες. Περαστικοί σταμάτησαν και διαμαρτυρήθηκαν έντοα στα στελέχη του Λιμενικού για την βίαιη συμπεριφορά τους.

Σύμφωνα με τα στελέχη του λιμενικού ο 25χρονος φέρεται να παρεμπόδισε το έργο των στελεχών του Λιμενικού και προέβη σε εξύβριση, απείθεια και αντίσταση. Στη συνέχεια, ο 25χρονος, που βρισκόταν στο σημείο, προέβη επίσης σε εξύβριση κατά των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από τη Λιμενική Αρχή Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Η απροκάλυπτη βίαιη σύλληψη από το Λιμενικό Σώμα φαίνεται σε δύο βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 6Patria6rxis6 ? (@patriarxis666)

Πληθαίνουν οι φωνές για κακές συμπεριφορές και μη τήρηση των κανόνων από το Λιμενικό Σώμα Χαλκίδας

Ανανγώστρια αναφέρει και καταγγέλλει στο GHETTO περιστατικό που συνέβη πριν λίγες ημέρες στην οδό Τζιαρντίνι στη Χαλκίδα, πάλι με προταγωνιστές στελέχη του Λιμενικού Σώματος Χαλκίδας.

Οδηγός Ι.Χ. είχε κλείσει ράμπα αναπήρων παρκάροντας το όχημα του. Όταν το Λιμενικό Σώμα κλήθηκε να παρέμβει, και ενώ είχαν βγάλει μπλοκάκι και κατσαβίδι για να αφαιρέσουν τις πινακίδες, ο οδηγός εμφανίστηκε, και ήταν γνωστός στα δύο στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τα στελέχη αφού χαιρετήθηκαν με τον οδηγό του Ι.Χ. τον άφησαν να πάρει το όχημά του και να φύγει, χωρίς να προβούν στις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.

 

 

Με πληροφορίες από: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top