Χαλκίδα διάβαση πεζών θερμοπλαστικές μεμβράνες

Χαλκίδα: Τι είναι η νέα διάβαση πεζών με θερμοπλαστικές μεμβράνες

Νέα διάβαση πεζών με θερμοπλαστικές μεμβράνες κατασκευάστηκε επί της οδού Τζιαρντίνη στη Χαλκίδα, το πρωί της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου 2022. Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται πιλοτικά και για πρώτη φορά στον Δήμο Χαλκιδέων, αντί του συμβατικού τρόπου με τη χρήση ειδικής μπογιάς. Τι είναι οι θερμοπλαστικές μεμβράνες και πως βοηθούν Οι θερμοπλαστικές μεμβράνες είναι αντιολισθητικό υλικό, […]

Νέα διάβαση πεζών με θερμοπλαστικές μεμβράνες κατασκευάστηκε επί της οδού Τζιαρντίνη στη Χαλκίδα, το πρωί της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου 2022. Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται πιλοτικά και για πρώτη φορά στον Δήμο Χαλκιδέων, αντί του συμβατικού τρόπου με τη χρήση ειδικής μπογιάς.

Τι είναι οι θερμοπλαστικές μεμβράνες και πως βοηθούν

Οι θερμοπλαστικές μεμβράνες είναι αντιολισθητικό υλικό, πιο φιλικό προς το περιβάλλον, πιο ανθεκτικό, αφού έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον 5 χρόνια και εξασφαλίζει εξαιρετική αντανάκλαση, απαραίτητη για άνετη και ασφαλή οδήγηση ιδιαίτερα κατά τη νύχτα.

Η διάβαση αυτή έγινε δοκιμαστικά, προκειμένου να προχωρήσει ο δήμος, εφόσον πετύχει, σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα διαβάσεων σε κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας και στη συνέχεια σε όλο τον Δήμο.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top