Χαλκίδα φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων δέντρων

Χαλκίδα: Την Παρασκευή η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε στεριά & στον Πορθμό του Ευρίπου

Η πρόσκληση του Δήμου στους Χαλκιδέους “Άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε στεριά και των «ριζωμένων» στον Πορθμό του Ευρίπου Τα γιορτινά του έχει φορέσει για ακόμη μια χρόνια ο Δήμος Χαλκιδέων, έτοιμος να προσφέρει χαρά και φως, με σειρά εκδηλώσεων που έχουν σχεδιαστεί για μικρούς και μεγάλους. Η εορταστική περίοδος ξεκινά με το άναμμα των […]

Η πρόσκληση του Δήμου στους Χαλκιδέους

“Άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε στεριά και των «ριζωμένων» στον Πορθμό του Ευρίπου

Τα γιορτινά του έχει φορέσει για ακόμη μια χρόνια ο Δήμος Χαλκιδέων, έτοιμος να προσφέρει χαρά και φως, με σειρά εκδηλώσεων που έχουν σχεδιαστεί για μικρούς και μεγάλους.

Η εορταστική περίοδος ξεκινά με το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε στεριά και των «ριζωμένων» στον Πορθμό του Ευρίπου, στη θάλασσα, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00, στον προβλήτα του Αγίου Νικολάου, με τη μουσική επιμέλεια της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου.

Σας περιμένουμε όλους να ενωθούμε και να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης των ημερών”.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top