Ώρα Γης - Save Your Hood

Χαλκίδα – Save Your Hood: Όπως φαίνεται από ψηλά το καθάρισμα της παραλίας

Η ομάδα Save Your Hood Chalkida έχει στόχο να βάλει τα σκουπίδια της Χαλκίδας στην θέση τους. Αυτό γράψαμε σε ένα προηγούμενο αφιέρωμά μας και πραγματικά οι πράξεις τους οδεύουν με κεκτημένη ταχύτητα προς αυτό τον στόχο. Η ομάδα Save Your Hood Chalkida πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο την 3η σερί δράση της για καθαρισμό της […]

Η ομάδα Save Your Hood Chalkida έχει στόχο να βάλει τα σκουπίδια της Χαλκίδας στην θέση τους. Αυτό γράψαμε σε ένα προηγούμενο αφιέρωμά μας και πραγματικά οι πράξεις τους οδεύουν με κεκτημένη ταχύτητα προς αυτό τον στόχο.

Η ομάδα Save Your Hood Chalkida πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο την 3η σερί δράση της για καθαρισμό της παραλίας στην Λιανή Άμμο και τα αποτελέσματα είναι απίστευτα.

Οι εικόνες από την καθαρή παραλία που άφησαν οι εθελοντές εντυπωσιάζουν, καθώς είχαμε χρόνια, ίσως και ποτέ ξανά στο παρλεθόν δεν είχαμε δει τόσο καθαρή την ακτή της Λιανή Άμμου.

Στο παρακάτω drone video θα καταλάβετε για τι έργο μιλάμε:

17 πόλεις, χιλιάδες σκουπίδια, μία φράση – ένα όραμα

Την ίδια μέρα της δράση τους στην Λιανή Άμμο, το Σάββατο 27 Μαρτίου, η ομάδα SYH Chalkida συμμετείχε στην Ώρα της Γης μαζί με άλλες 17 ομάδες από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, 17 πόλεις ανέλαβαν να φτιάξουν με σκουπίδια απο ένα γράμμα ώστε να φτιαχτεί με κολάζ η φράση “60′ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ”

Η ομάδα Save Your Hood Chalkida ανέλαβε να φτιάξει το γράμμα Χ.

Σέρρες, Χαλκιδική, Ικαρία, Ναύπακτος, Καλαμάτα, Κεφαλονιά, Ιωάννινα, Μελίσσια, Λεμεσός, Περιστέρι, Χαϊδάρι, Θεσσαλονίκη, Παλαιά Φωκαια, Μελίσσια, Χαλκίδα, Ανάβυσσος, έγιναν ένα, και δημιούργησαν την φράση “60′ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ”!

SYH Ώρα της Γης

Βίντεο editor: Χρήστος Μουρατίδης

Πληροφορίες από: Save Your Hood & Save Your Hood Chalkida

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top