Αγριογούρουνο παραλία Αλυκές Χαλκίδα

Χαλκίδα: Πρωτοφανείς εικόνες – Αγριογούρουνο έκανε βόλτες στην παραλία Αλυκές

Αγριογούρουνο έκανε βόλτες στην παραλία Αλυκές στη Χαλκίδα. Μπήκε στην θάλασσα και λουόμενοι το έσωσαν από πνιγμό – Εικόνες. Το απόγευμα της Κυριακής και ενώ η παραλία στις Αλυκές Δροσιάς στη Χαλκίδα “πνιγόταν” από κόσμο,  ένα αγριογούρουνο κατηφόρισε προς την παραλία. Στην αρχή το αγριογούρουνο τριγυρνούσε ανενόχλητο στην πιο πολυσύχναστη παραλία της πόλης. Όταν όμως […]

Αγριογούρουνο έκανε βόλτες στην παραλία Αλυκές στη Χαλκίδα. Μπήκε στην θάλασσα και λουόμενοι το έσωσαν από πνιγμό – Εικόνες.

Το απόγευμα της Κυριακής και ενώ η παραλία στις Αλυκές Δροσιάς στη Χαλκίδα “πνιγόταν” από κόσμο,  ένα αγριογούρουνο κατηφόρισε προς την παραλία.

Στην αρχή το αγριογούρουνο τριγυρνούσε ανενόχλητο στην πιο πολυσύχναστη παραλία της πόλης. Όταν όμως έγινε αντιληπτό από τον κόσμο μερικοί έκαναν κινήσεις προς αυτό και το ζώο τρώμαξε, πανικοβλήθηκε και μπήκε στην θάλασσα.

Τότε, δυστυχώς, και για άλλη μία φορά οι περισσότεροι προτίμησαν να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο για τα σόσιαλ…

Ευτυχώς όμως, δύο – τρείς λουόμενοι μπήκαν στην θάλασσα και βοήθησαν το αγριογούρουνο να βγει και να γλιτώσει από πνιγμό.

Φωτογραφίες από αναγνώστη για το GHETTO MAGAZINE.

Στη συνέχεια και αφού το έβγαλαν από την θάλασσα προσπάθησαν να το απομακρύνουν από τον κόσμο.

Φωτογραφίες από αναγνώστη για το GHETTO MAGAZINE.

Οι ειδικοί επισημαίνουν πως μετά από μήνες lockdown που μείωσε την κινητικότητα των ανθρώπων, αγριογούρουνα εμφανίζονται ακόμα και σε πολύ κεντρικά σημεία πόλεων ή και σε σημεία με πολύ κόσμο συγκεντρωμένο.

Φωτογραφίες από αναγνώστη για το GHETTO MAGAZINE.

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: PIXABAY / Φώτο αρχείου

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top