Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Θεάτρου Χαλκίδας

Χαλκίδα: Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Θεάτρου Χαλκίδας

Για ακόμα μια χρονιά και με γνώμονα την χαρά των παιδιών, οι άνθρωποι του Θεάτρου Χαλκίδας, ετοίμασαν και φέτος Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους. Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να μας βρίσκουν σε άσχημες υγειονομικά στιγμές αλλά με προσοχή και σύνεση μπορούμε να χαρίσουμε στα παιδιά ένα χαμόγελο αισιοδοξίας. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων: 1. Τετάρτη 22/12 […]

Για ακόμα μια χρονιά και με γνώμονα την χαρά των παιδιών, οι άνθρωποι του Θεάτρου Χαλκίδας, ετοίμασαν και φέτος Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους.

Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να μας βρίσκουν σε άσχημες υγειονομικά στιγμές αλλά με προσοχή και σύνεση μπορούμε να χαρίσουμε στα παιδιά ένα χαμόγελο αισιοδοξίας.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

1. Τετάρτη 22/12 και Πέμπτη 23/12 | 11:15
Αφήγηση παραμυθιών από νέους και νέες της θεατρικής του ομάδας πρώτα στα παιδιά του
Ειδικού σχολείου.

2. Παρασκευή 24/12 | 12:00 | Πλατεία Δικαστηρίων Δημάρχου Στ. Μαργαρίτη (πίσω από τα
δικαστήρια)
Αφήγηση παραμυθιών και κεράσματα προσφορά των καταστημάτων της πόλης.

3. Τρίτη 28/12 | 12:00 – 14:00 | Αβάντων πίσω από τον Άγιο Νικόλαο
Πάγκος κατασκευών και κεράσματα προσφορά των καταστημάτων της πόλης.

4. Πέμπτη 30/12 | 18:00 | Πλατεία Δικαστηρίων Δημάρχου Στ. Μαργαρίτη (πίσω από τα
δικαστήρια)

Αφήγηση παραμυθιών, κάλαντα από την χορωδία του εργαστηρίου του ΘΧ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Δοκού «η Άνοιξη» με τη μουσική συνοδεία της Άντας Αραβίδου, του Κώστα Κουρμπέτη και του Νικηφόρου Κουρμπέτη· δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών και μοίρασμα μικρών δώρων από τον Άγιο Βασίλη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top