Χαλκίδα "Τσίμπλας"

Χαλκίδα: Ο “Τσίμπλας” δεν είναι πια εδώ

Ένα από τα πιο γνωστά αδέσποτα σκυλιά στη Χαλκίδα, ο “Τσίμπλας” δεν είναι πια εδώ. Η είδηση ήρθε παραμονή του νέου έτους και επιλέξαμε να μην την δημοσιεύσουμε τότε διότι…

Ένα από τα πιο γνωστά αδέσποτα σκυλιά στη Χαλκίδα, ο “Τσίμπλας” δεν είναι πια εδώ. Η είδηση ήρθε παραμονή του νέου έτους και επιλέξαμε να μην την δημοσιεύσουμε τότε διότι ήταν πολύ δυσάρεστη! Επίσης, αναμέναμε και κάποιες εξηγήσεις για τον τρόπο που ο άτυχος αδέσποτος σκύλος έχασε την ζωή του. Ο “Τσίμπλας” σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία στον στολισμό της παραλίας σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης της Χαλκίδας.

Ο “Τσίμπλας¨ ήταν πασίγνωστος στην πόλη, φωνακλάς, και ένα από τα αλάνια μαζί με την υπόλοιπη παρέα, τον “Αράπη”, τον “Τάσο”, τη “Ρόζα” και φυσικά τη “Χαρά”, που έχουν αφήσει την δική τους ιστορία στους δρόμους της πόλης.

Στο κέντρο της πόλης, σε ένα στολισμένο σημείο, ένα αδέσποτο σκυλάκι έχασε την ζωή του από ηλεκτροπληξία. Σε ένα σημείο που περνούν εκατοντάδες άνθρωποι, σταματούν να το φωτογραφίσουν και να φωτογραφηθούν. Είναι ένα σημείο που θα βρεθούν και αρκετά παιδιά. Προκύπτουν λοιπόν, σοβαρά ερωτήματα, τα οποία οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να απαντήσουν, για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και άλλων ζώων στο συγκεκριμένο στολισμένο σημείο αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top