Χαλκίδα events εμπορικά καταστήματα

Χαλκίδα: Με events, κεράσματα & εκπτώσεις γιορτάζουν την εορταστική περίοδο τα εμπορικά καταστήματα

Το έναυσμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου στη Χαλκίδα θα δωθεί στις 10 Δεκεμβρίου με το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αμέσως μετά έχουν προγραμματιστεί από τον Εμπορικό και Βιομηχανικό Σύλλογο Χαλκίδας διάφορα events. Για τη συγκεκριμένη μέρα έχουν προγραμματιστεί events με μουσική, χορό και κεράσματα από τις 19:30 για τους καταναλωτές που θα τονώσουν […]

Το έναυσμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου στη Χαλκίδα θα δωθεί στις 10 Δεκεμβρίου με το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αμέσως μετά έχουν προγραμματιστεί από τον Εμπορικό και Βιομηχανικό Σύλλογο Χαλκίδας διάφορα events.

Για τη συγκεκριμένη μέρα έχουν προγραμματιστεί events με μουσική, χορό και κεράσματα από τις 19:30 για τους καταναλωτές που θα τονώσουν και θα ενισχύσουν την εμπορική κίνηση και το εορταστικό κλίμα.

Την ημέρα εκείνη το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα είναι έως τις 22:00 ενώ θα υπάρχουν και εκπτώσεις από τα μαγαζιά!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top