Χαλκίδα εορταστικό ωράριο 2023 Κυριακές ανοιχτά μαγαζιά καταστήματα

Χαλκίδα: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο 2023 – Οι Κυριακές με ανοιχτά καταστήματα

Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο για την περίοδο των Χριστουγέννων με τα εμπορικά καταστήματα στη Χαλκίδα να ακολουθούν διευρυμένο ωράριο.

Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο για την περίοδο των Χριστουγέννων με τα εμπορικά καταστήματα στη Χαλκίδα να ακολουθούν διευρυμένο ωράριο.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα λόγω του εορταστικού ωραρίου και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου καθώς και τις δύο παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, που φέτος πέφτουν Κυριακή.

Το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα είναι προαιρετικό για τις Κυριακές και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 11:00 έως τις 18:00, εκτός από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου, που θα είναι από τις 9:00 έως τις 18:00.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου καθώς επίσης τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου αλλά και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top