Χαλκίδα Κλειστά σχολεία Πέμπτη 27 Παρασκευή 28 Ιανουαρίου
Photo: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Χαλκίδα: Κλειστά τα σχολεία Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η ανακοίνωση του Δήμου: Σας ενημερώμου πως κατόπιν της απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας κ. Γιώργου Κελαϊδίτη, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022. Επιπλέον, κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων […]

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Σας ενημερώμου πως κατόπιν της απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας κ. Γιώργου Κελαϊδίτη, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

Επιπλέον, κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων κ. Έλενας Βάκα, κλειστές θα παραμείνουν και οι δομές των Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

Επισημαίνουμε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς δεν πρόκειται για υποχρεωτική εκπαίδευση και η διέλευση των παιδιών είναι προαιρετική.

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top