Χαλκίδα Κλειστά σχολεία "Μπάλλος"
Copyright: Intime

Χαλκίδα: Κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας “Μπάλλος”

Κλειστά σχολεία και στη Χαλκίδα φέρνει ο “Μπάλλος”. Με δελτίο τύπου ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει πως τα σχολεία την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου θα παραμείνουν κλειστά. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία: α) των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών Σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων …

Χαλκίδα: Κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας “Μπάλλος” Διαβάστε Περισσότερα »

Κλειστά σχολεία και στη Χαλκίδα φέρνει ο “Μπάλλος”.

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει πως τα σχολεία την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου θα παραμείνουν κλειστά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία:

α) των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών Σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

β) των Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Η αναστολή λειτουργίας κρίθηκε απαραίτητη καθώς, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους, που πιθανόν να επηρεάσουν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων.

Κλειστά τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας “Μπάλλος και σε Δήμους της Βόρειας Εύβοιας

Στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά, όπως ενημέρωσε από εχθές ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

 

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: Intime

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top