Κλειστά σχολεία και στη Χαλκίδα φέρνει ο “Μπάλλος”.
Με δελτίο τύπου ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει πως τα σχολεία την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου θα παραμείνουν κλειστά.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία:
α) των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών Σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.
β) των Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.
Η αναστολή λειτουργίας κρίθηκε απαραίτητη καθώς, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους, που πιθανόν να επηρεάσουν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων.
Κλειστά τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας “Μπάλλος και σε Δήμους της Βόρειας Εύβοιας
Στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά, όπως ενημέρωσε από εχθές ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.
⚠️ Εν όψει κακοκαιρίας #Μπάλλος #Ballos ⛈️💨
🛡️ Είμαστε πολύ προσεκτικοί & λαμβάνουμε μέτρα αυτοπροστασίας
📺 Ενημερωνόμαστε για πρόγνωση #καιρού στην περιοχή μας @EMY_HNMS
📣 Ακολουθούμε οδηγίες Αρχών
☎️ Σε περίπτωση ανάγκης καλούμε @112Greece
ℹ️ https://t.co/sjdPS9P5YL pic.twitter.com/lDNXRVFQiU
— Civil Protection GR (@GSCP_GR) October 13, 2021
Φωτογραφία εξωφύλλου: Intime