Χαλκίδα Εστίαση

Χαλκίδα: Κλείνουν από τώρα τραπέζια σε μπαρ και ουζερί

Στη Χαλκίδα ήδη έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις για τη Δευτέρα του Πάσχα την ημέρα που ανοίγει η εστίαση! Μετά από σχεδόν έξι μήνες, θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να παραγγείλουμε ένα φρέντο καπουτσίνο σε γύαλινο ποτήρι και να κάτσουμε σε μία καφετέρια στην παραλιάρα της Χαλκίδας για τέσσερις ώρες σχολιάζοντας τους περαστικούς. Από τις 3 […]

Στη Χαλκίδα ήδη έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις για τη Δευτέρα του Πάσχα την ημέρα που ανοίγει η εστίαση!

Μετά από σχεδόν έξι μήνες, θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να παραγγείλουμε ένα φρέντο καπουτσίνο σε γύαλινο ποτήρι και να κάτσουμε σε μία καφετέρια στην παραλιάρα της Χαλκίδας για τέσσερις ώρες σχολιάζοντας τους περαστικούς. Από τις 3 Μαϊου θα μπορούμε επίσης να πάμε σε ένα εστιατόριο με το ταίρι μας. Το κυριότερο, όμως, είναι πως θα πιούμε το ποτό μας σε ένα μπαρ συζητώντας για το πόσο μας έλειψαν αυτές οι στιγμές λίγο πριν κλάψουμε για τις υπαρξιακές ανησυχίες που μας δημιούργησε η καραντίνα.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω αλλά και οι προβλέψεις για πολύ καλό καιρό -δίνουν 30άρια οι μετεωρολόγοι- σχεδόν άγχωσε τους Χαλκιδέους και έτσι  έσπευσαν να κάνουν τις πρώτες κρατήσεις για τις ημέρες μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως για τη Δευτέρα μετά το Πάσχα σε μπαράκια ενώ το εντυπωσιακό είναι πως έχουν προβεί σε κρατήσεις για το Σαββατοκύριακο του Θωμά, μετά το Πάσχα, σε ουζερί και τσιπουράδικα.

Οι επαγγελματίες στη Χαλκίδα εκτιμούν πως αυτό είναι πολύ καλό σημάδι καθώς οι συνεχόμενοι μήνες απραξίας τους ζημίωσαν σε μεγάλο βαθμό και τώρα είναι μια ευκαιρία να πάρουν μια ανάσα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top