Χαλκίδα Ημερίδα Εύβοια Πρωτογενής τομέας

Χαλκίδα: Ημερίδα με θέμα “Πρωτογενής τομέας – Εφαλτήριο ανάπτυξης για την Εύβοια”

Ενημερωτική ημερίδα, με θέμα «Πρωτογενής τομέας – Εφαλτήριο ανάπτυξης για την Εύβοια» διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη Χαλκίδα.  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 07-12-2022, στις 18:30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στη Χαλκίδα  (Λεωφ. Χαϊνά Γεωργίου 93). Η ημερίδα διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων …

Χαλκίδα: Ημερίδα με θέμα “Πρωτογενής τομέας – Εφαλτήριο ανάπτυξης για την Εύβοια” Διαβάστε Περισσότερα »

Ενημερωτική ημερίδα, με θέμα «Πρωτογενής τομέας – Εφαλτήριο ανάπτυξης για την Εύβοια» διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη Χαλκίδα.  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 07-12-2022, στις 18:30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στη Χαλκίδα  (Λεωφ. Χαϊνά Γεωργίου 93).

Η ημερίδα διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμου Κεδίκογλου

Σκοπός της ημερίδας αποτελεί η ενημέρωση για τις σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Υφυπουργός από την πρώτη ημέρα ανάληψης του χαρτοφυλακίου του καθώς και για το έργο που επιτελείται  για την ανασυγκρότηση της Εύβοιας.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top