Χαλκίδα δράση αξία εθελοντισμού προσφοράς

Χαλκίδα: H πολύχρωμη μπουγάδα της ευτυχίας, μια δράση για την αξία εθελοντισμού & προσφοράς

Δράση στη Χαλκίδα δράση «Απλώνω ευτυχία – Δυναμώνω τη φλόγα της καρδιάς», με σκοπό την ενίσχυση του δείκτη ευτυχίας των παιδιών και να καλλιεργήσουν με βιωματικό τρόπο την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, μαζί με το 6ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, το 20ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, και τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» διοργανώνουν τη δράση «Απλώνω ευτυχία – Δυναμώνω τη φλόγα της καρδιάς», με σκοπό να ενισχύσουν τον δείκτη ευτυχίας των παιδιών και να καλλιεργήσουν με βιωματικό τρόπο την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Η πολύχρωμη μπουγάδα της ευτυχίας θα απλωθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, από ώρα 09:00 έως κι ώρα 14:00, όπου θα ενωθούν όλες οι μπλούζες που θα έχουν ζωγραφίσει οι 680 μαθητές από 18 σχολεία του Δήμου, αποτυπώνοντας εικόνες που τους κάνουν ευτυχισμένους.

Ο Δήμος Χαλκιδέων σας καλεί όλους, να ενώσουμε τις μπουγάδες μας και όλοι μαζί να δώσουμε το πιο ηχηρό μήνυμα, δίνοντας ελπίδα σε όλα τα παιδιά και μοιράζοντας χαρά, χαμόγελα και αγάπη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top