Χαλκίδα Δημοτική Πινακοθήκη Δ.Μυταράς Σπίτι Χριστουγέννων

Χαλκίδα: Η Δημοτική Πινακοθήκη «Δ.Μυταράς» μετατρέπεται σε «Σπίτι των Χριστουγέννων»

Σε «Σπίτι των Χριστουγέννων» μετατρέπεται η Δημοτική Πινακοθήκη «Δ.Μυταράς» στη Χαλκίδα. Παιχνίδια, μουσική, κατασκευές, εργαστήρια και κεράσματα περιμένουν τους μικρούς «βοηθούς» του Άγιου Βασίλη.

Από την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου η Δημοτική Πινακοθήκη «Δ.Μυταράς» μετατρέπεται σε «Σπίτι των Χριστουγέννων», στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Χαλκιδέων για τα φετινά Χριστούγεννα.

Παιχνίδια, μουσική, κατασκευές, εργαστήρια και κεράσματα περιμένουν τους μικρούς «βοηθούς» του Άγιου Βασίλη σε μια  Χριστουγεννιάτικη εμπειρία στην πόλη της Χαλκίδας.

Ωράριο λειτουργίας:

Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα 18:00 – 21:00

Σάββατο και Κυριακή 11:00-14:00

GHETTO Magazine

Το www.ghettomagazine.gr καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στη Χαλκίδα την Εύβοια και τη Βοιωτία. Οι άνθρωποι, οι τέχνες, ο πολιτισμός, ένας οδηγός πόλης και προορισμών, η διασκέδαση, όλα σε ένα GHETTO.
To No.1 και μοναδικό online περιοδικό της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Best of GHETTO

Κύλιση στην κορυφή
GHETTOMAGAZINE
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.