Άμπωτη Χαλκίδα

Χαλκίδα: Η άμπωτη “εξαφάνισε” την θάλασσα στην Λιανή Άμμο – Εικόνες

Η άμπωτη έχει έντονο φαινόμενο και στη Χαλκίδα τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Το φαινόμενο της άμπωτης συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα, ενώ τις τελευταίες ημέρες έγινε εντονότερο με αποτέλεσμα στην περιοχή της Λιανή Άμμου να έχουν τραβηχτεί τα νερά τουλάχιστον 20 με 30 μέτρα. Η αμμουδιά […]

Η άμπωτη έχει έντονο φαινόμενο και στη Χαλκίδα τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Το φαινόμενο της άμπωτης συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα, ενώ τις τελευταίες ημέρες έγινε εντονότερο με αποτέλεσμα στην περιοχή της Λιανή Άμμου να έχουν τραβηχτεί τα νερά τουλάχιστον 20 με 30 μέτρα.

Η αμμουδιά στην παραθαλάσσια περιοχή της Λιανή Άμμου έχει επεκταθεί κατά πολύ και από το σημείο όπου σκάει το κύμα.

Έτσι κι αλλιώς είναι μία θάλασσα που έχει ρηχά νερά, ενώ τώρα μπορεί κανείς να περπατήσει αρκετά προς τα μέσα, με τα νερά να φτάνουν ως τον αστράγαλο.

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από την άμπωτη στη Χαλκίδα:

Στο ξεκίνημα του σπάνιου φαινομένου στην Ελλάδα, είχαν υποχωρήσει τα νερά και σε άλλες θαλάσσιες περιοχές της Χαλκίδας. Θυμηθείτε εδώ τις φοβερές εικόνες.

Οι εικόνες είναι στιγμιότυπα από το βίντεο του Στέλιου Τσίπη.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top