Χαλκίδα: Γιατί ήχησε σειρήνα συναγερμού

Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Αμυνας, σε όλη την επικράτεια, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στις 11.00, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 21». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό ενεργοποίησης στις 11:00 σήμανε συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα δευτερολέπτων με διακοπτόμενο ήχο διαφορετικής έντασης. Στις 11:05 σήμανε λήξη συναγερμού, για χρονική διάρκεια …

Χαλκίδα: Γιατί ήχησε σειρήνα συναγερμού Διαβάστε Περισσότερα »

Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Αμυνας, σε όλη την επικράτεια, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στις 11.00, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 21».

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό ενεργοποίησης στις 11:00 σήμανε συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα δευτερολέπτων με διακοπτόμενο ήχο διαφορετικής έντασης.

Στις 11:05 σήμανε λήξη συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα δευτερολέπτων με συνεχή ήχο σταθερής έντασης.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top