Χαλκίδα Επιμορφωτική ημερίδα ευαισθητοποίηση ατόμων αναπηρία

Χαλκίδα: Επιμορφωτική ημερίδα για την ευαισθητοποίηση σε θέματα των ατόμων με αναπηρία

Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024, στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει την 2η Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα των ατόμων με αναπηρία.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό (World Autism Awareness Day) διεξάγεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου από το 2007, οπότε και καθιερώθηκε με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τον Αυτισμό και τις σχετιζόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα και οι οικογένειές τους.

Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024, στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει την 2η Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα των ατόμων με αναπηρία.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου Χαλκιδεών:

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, την επιστημονική αιγίδα της Ε.Π.Α.Ψ.Υ και τη συμμετοχή του Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ Εύβοιας, με αφορμή την 2α Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα των ατόμων με αναπηρία.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Αμφιθέατρο) και απευθύνεται σε όλους.

Στο πάνελ των ομιλητών συμμετέχουν οι:

  • Σπύρος Δενάζης, Καθηγητής Τμήματος Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών
  • Βασιλική Κόντου, Αντιδήμαρχος Υγείας, ΑμεΑ και Εθελοντισμού
  • Ανδρέας Καρυστινός, Ψυχολόγος ΚΕΔΑΣΥ Νομού Ευβοίας
  • Γιώργος Γκάρτζιος, Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης- Προϊστάμενος ΚΕΔΑΣΥ Νομού Ευβοίας
  • Κωνσταντίνα Τρικαλίτη, Ψυχολόγος, Μsc. Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης ΕΠΑΨΥ Νομού Ευβοίας

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top