Χαλκίδα free WiFi

Χαλκίδα: Επεκτείνεται το free WiFi σε κοινόχρηστους χώρους του δήμου

wifiΜε στόχο τη διευκόλυνση των πολιτών και των επισκεπτών στην πρόσβαση στο διαδίκτυο, ο Δήμος Χαλκιδέων δημιουργεί ένα ισχυρό δίκτυο ελεύθερης πρόσβασης (free WiFi), χωρίς κανένα κόστος, σε ολόκληρο τον δήμο, συμμετέχοντας στα προγράμματα «WiFi4EU» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του «WiFi4GR» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Ήδη, από την πρώτη φάση εγκατάστασης ασύρματων δικτύων, από τον …

Χαλκίδα: Επεκτείνεται το free WiFi σε κοινόχρηστους χώρους του δήμου Διαβάστε Περισσότερα »

wifiΜε στόχο τη διευκόλυνση των πολιτών και των επισκεπτών στην πρόσβαση στο διαδίκτυο, ο Δήμος Χαλκιδέων δημιουργεί ένα ισχυρό δίκτυο ελεύθερης πρόσβασης (free WiFi), χωρίς κανένα κόστος, σε ολόκληρο τον δήμο, συμμετέχοντας στα προγράμματα «WiFi4EU» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του «WiFi4GR» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ήδη, από την πρώτη φάση εγκατάστασης ασύρματων δικτύων, από τον Ιούνιο του 2021, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υπηρεσίες free WiFi στα εξής 6 κεντρικά σημεία της πόλης της Χαλκίδας:

1. Οδός Κριεζώτου, από πλατεία Δημοτικής Αγοράς έως Δικαστικό Μέγαρο
2. Οδός Αβάντων, από την αρχή έως τη συμβολή με την οδό Βώκου
3. Παραλιακή οδός (Βουδούρη), από Παλαιά Γέφυρα έως Κόκκινο Σπίτι
4. Οδός Βενιζέλου, από την αρχή έως τη συμβολή με την οδό Σταμούλη
5. Οδός Αρεθούσης, από την αρχή έως τη συμβολή με την οδό Κριεζώτου
6. Πλατεία Αγίας Βαρβάρας και οι οδοί γύρω από αυτήν

Για τη δεύτερη φάση, ο Δήμος Χαλκιδέων υπέβαλε νέα πρόταση στο πρόγραμμα «WiFi4GR» στις 31/01/2022, με σκοπό την επέκταση των ασύρματων δικτύων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Οι πολίτες θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο internet (free WiFi) σε επιπλέον 27 σημεία του Δήμου Χαλκιδέων και συγκεκριμένα:

σε 8 νέα σημεία στη Δ.Ε. Χαλκιδέων
σε 7 σημεία στη Δ.Ε. Ληλαντίων
σε 4 σημεία στη Δ.Ε. Νέας Αρτάκης
σε 4 σημεία στη Δ.Ε. Αυλίδος
σε 4 σημεία στη Δ.Ε. Ανθηδόνος

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top