Χαλκίδα Εκδήλωση Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Χαλκίδα: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Χαλκίδας υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκιδέων, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού που έχει καθιερωθεί στις 2 Απριλίου. Αναλυτικά το δελτίο τύπου για την εκδήλωση: Ο Δήμος Χαλκιδέων, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, συμμετέχει στην εκδήλωση του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού Χαλκίδας, […]

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Χαλκίδας υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκιδέων, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού που έχει καθιερωθεί στις 2 Απριλίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου για την εκδήλωση:

Ο Δήμος Χαλκιδέων, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, συμμετέχει στην εκδήλωση του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού Χαλκίδας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00, στην πλατεία Δημάρχου Στ. Μαργαρίτη (Δικαστηρίων).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και θα περιλαμβάνει κουκλοθέατρο, μουσική και πολλές δράσεις για παιδιά, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τον Αυτισμό.

Σας καλούμε να ενώσουμε όλοι μαζί τα κομμάτια του παζλ, σε μια εκδήλωση αγάπης και στήριξης των Αυτιστικών Ατόμων και των οικογενειών τους.
Επιπλέον, ο Δήμος Χαλκιδέων θα φωταγωγήσει και φέτος το Δημαρχιακό Μέγαρο Κότσικα με μπλε χρώμα, το επίσημο χρώμα του αυτισμού.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top