Χαλκίδα Δράσεις Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης Αυτισμό

Χαλκίδα: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ενόψει της 2ας Απριλίου – Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, αναλαμβάνει δράση και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Αυτισμός και Εθελοντισμός». Οι δράσεις ξεκινούν την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο γραφείο ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδέων (ισόγειο Δημαρχείου στην παραλία), όπου, από το πρωί, θα διανέμονται μπλουζάκια […]

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ενόψει της 2ας Απριλίου – Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, αναλαμβάνει δράση και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Αυτισμός και Εθελοντισμός».

Οι δράσεις ξεκινούν την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο γραφείο ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδέων (ισόγειο Δημαρχείου στην παραλία), όπου, από το πρωί, θα διανέμονται μπλουζάκια και ενημερωτικά φυλλάδια με πληροφορίες για τον αυτισμό.

Επιπλέον, το Σάββατο 1 Απριλίου, από ώρα 12:00, στην πλατεία Δικαστηρίων, θα προβληθεί βίντεο για τον αυτισμό και θα στηθούν βιωματικά εργαστήρια μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, κομμωτικής και καλλιτεχνικά εργαστήρια, που θα αποκαλύπτουν δημιουργικούς τρόπους ανάπτυξης των ατόμων με αυτισμό. Σόου με φούσκες, face painting και πολύχρωμα μπαλόνια θα γεμίσουν την πλατεία και θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Σας καλούμε όλους, να βάλουμε το μπλε στην καρδιά μας, να ενώσουμε μαζί τα κομμάτια του παζλ και με αγάπη και στήριξη στα αυτιστικά άτομα και στις οικογένειές τους, να φωνάξουμε δυνατά «Είμαστε όλοι διαφορετικοί και όλοι μοναδικοί.».

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top