Χαλκίδα Απεργιακός ξεσηκωμός Τέμπη

Χαλκίδα: Απεργιακός ξεσηκωμός για το έγκλημα στα Τέμπη

Η λαϊκή οργή για το έγκλημα στα Τέμπη κλιμακώνεται και εκφράζεται σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου με πανεθνική 24ωρη απεργία στο Δημόσιο, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στάσεις εργασίας σε άλλους κλάδους, και με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και σε άλλες πόλεις. Κοινό αίτημα η ασφάλεια στις συγκοινωνίες. Στη Χαλκίδα τα καλέσματα είναι για τις […]

Η λαϊκή οργή για το έγκλημα στα Τέμπη κλιμακώνεται και εκφράζεται σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου με πανεθνική 24ωρη απεργία στο Δημόσιο, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στάσεις εργασίας σε άλλους κλάδους, και με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και σε άλλες πόλεις. Κοινό αίτημα η ασφάλεια στις συγκοινωνίες.

Στη Χαλκίδα τα καλέσματα είναι για τις 12:00 στην Πλατεία πίσω από τα Δικαστήρια.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας απευθύνεται στους εργαζόμενους, τους ανέργους, στους γονείς, στη νεολαία, στους συνταξιούχους.

24ωρη Πανελλαδική Απεργία και συμμετοχή στη συγκέντρωση στην Πλατεία πίσω από τα Δικαστήρια

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top