Χαλκίδα Άντρας θερμοπληξία

Χαλκίδα: Άντρας έχασε τη ζωή του – Πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα θερμοπληξίας

Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη στη Χαλκίδα ένας άντρας 46 ετών, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα θερμοπληξίας. Δεν είναι διανομέας όπως αρχικά είχε αναφερθεί. Νεκρός με συμπτώματα θερμοπληξίας ένας άνδρας, στη Χαλκίδα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να φωτίσει η νεκροψία – νεκροτομή. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Γενικού Νοσοκομείου […]

Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη στη Χαλκίδα ένας άντρας 46 ετών, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα θερμοπληξίας. Δεν είναι διανομέας όπως αρχικά είχε αναφερθεί.

Νεκρός με συμπτώματα θερμοπληξίας ένας άνδρας, στη Χαλκίδα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να φωτίσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας

“Την Πέμπτη προσεκομίσθει στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άντρας 46 ετών (όχι διανομέας), άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 41 βαθμοί.  Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολύ υψηλή θερμοκρασία. Εδόθη εντολή για νεκροψίας – νεκροτομής.”

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top