Χαλκίδα Άναψε Χριστουγεννιάτικα δέντρα στεριά θάλασσα εικόνες

Χαλκίδα: Άναψε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε στεριά & θάλασσα – Εντυπωσιακές εικόνες

Με πυροτεχνήματα και λαμπρότητα φωταγωγήθηκαν τα δέντρα στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα και τα «ριζωμένα» Χριστουγεννιάτικα δέντρα μέσα στη θάλασσα, στον πορθμό του Ευρίπου – Εντυπωσιακές Εικόνες

Με πυροτεχνήματα και λαμπρότητα φωταγωγήθηκε το δέντρο στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα, ενώ ακολούθησε η φωταγώγηση και των «ριζωμένων» Χριστουγεννιάτικων δέντρων μέσα στη θάλασσα, στον πορθμό του Ευρίπου. Πλήθος πολιτών έσπευσαν να απολαύσουν το γιορτινό θέαμα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (15/12), με την παρουσία πολιτών όλων των ηλικιών και της δημάρχου που έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου στη Χαλκίδα.

Την αντίστροφη μέτρηση έκανε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα με την Πρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Έλένη Αϊδίνη, μαζί με μικρούς και μεγάλους πολίτες και επισκέπτες, που είχαν κατακλύσει τον προβλήτα, γεμίζοντας με χαρά και λάμψη όλη την παραλία της Χαλκίδας. 

Στον χαιρετισμό της, η Δήμαρχος καλωσόρισε τον κόσμο και τους κάλεσε να συμμετέχουν σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ο Δήμος, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, μέχρι και την Πρωτοχρονιά. «Είμαστε και φέτος εδώ, στα στενά του Ευρίπου, έτοιμοι να γιορτάσουμε και να απολαύσουμε τη λάμψη των Χριστουγέννων, της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης. Η σημερινή ημέρα δεν είναι τυχαία, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης. Η αγάπη, η κινητήριος δύναμή μας για τη ζωή και την ευτυχία, η ανώτερη από όλα τα συναισθήματα. Γι’ αυτό θέλω να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και το 2024 να είναι για όλους μια χρονιά γεμάτη αγάπη. Αγάπη για τους δικούς σας ανθρώπους, για τους συνανθρώπους σας και πάνω απ’ όλα πολλή αγάπη σε κάθε τι που κάνετε.» και συνέχισε, ευχαριστώντας την Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, τους εργαζόμενους του Εργοταξίου του Δήμου Χαλκιδέων, που εργάστηκαν σκληρά και με αυτοδιάθεση, για να μεταφέρουν το γιορτινό κλίμα σε όλο τον Δήμο, καθώς και όλους, όσοι συμμετείχαν στην χθεσινή εκδήλωση.

Μία ιδιαίτερη και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δημιούργησε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, η Ευρίπειος Χορωδία, ενώ στη συνέχεια, το κοινό υποδέχτηκε στη σκηνή το συγκρότημα Area 51, με την καρδιά της Χαλκίδας, την παραλία της, να «χτυπά» και επίσημα σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες:

 

Photo: Κωνσταντίνος Παλιβάκης

 

Photo: Κωνσταντίνος Παλιβάκης

 

Photo: Leta Mantzoutsou

 

Photo: Μιχάλης Πράσινος

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top