Χαλκίδα βανδάλισαν παιδική χαρά πλατεία Αγίου Νικολάου

Χαλκίδα: Άγνωστοι βανδάλισαν τη νέα παιδική χαρά στην πλατεία Αγίου Νικολάου

Εικόνες ντροπής αντικρίσαμε για άλλη μια φορά σε δημόσιο χώρο στη Χαλκίδα, καθώς ανεγκέφαλοι βανδάλισαν και κατέστρεψαν αυτή την φορά την παιδική χαρά στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Μάλιστα, ο Δήμος Χαλκιδέων κατέθεση μήνυση κατ’ αγνώστων με αφορμή τις καταστροφές που προκάλεσε ομάδα αγνώστων στη νέα παιδική χαρά στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, το βράδυ της Πέμπτης 28 Απριλίου 2022. Οι καταστροφές αφορούν στην αποξήλωση τμημάτων της περίφραξης και στον βανδαλισμό των παιχνιδιών. “Στον Δήμο Χαλκιδέων καταδικάζουμε τέτοια φαινόμενα, που έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην πόλη μας και θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, για την προστασία των χώρων κοινής χρήσης και ψυχαγωγίας και την εύρεση των δραστών. Επιπλέον, απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες να συμβάλλουν στη διατήρηση των παιδικών χαρών που βρίσκονται στις γειτονιές τους”, αναφέρει στο δελτίο τύπου η δημοτική αρχή.

Εικόνες ντροπής αντικρίσαμε για άλλη μια φορά σε δημόσιο χώρο στη Χαλκίδα, καθώς ανεγκέφαλοι βανδάλισαν και κατέστρεψαν αυτή την φορά την παιδική χαρά στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Μάλιστα, ο Δήμος Χαλκιδέων κατέθεση μήνυση κατ’ αγνώστων με αφορμή τις καταστροφές που προκάλεσε ομάδα αγνώστων στη νέα παιδική χαρά στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, το βράδυ της Πέμπτης 28 Απριλίου 2022. Οι καταστροφές αφορούν στην αποξήλωση τμημάτων της περίφραξης και στον βανδαλισμό των παιχνιδιών.

“Στον Δήμο Χαλκιδέων καταδικάζουμε τέτοια φαινόμενα, που έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην πόλη μας και θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, για την προστασία των χώρων κοινής χρήσης και ψυχαγωγίας και την εύρεση των δραστών. Επιπλέον, απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες να συμβάλλουν στη διατήρηση των παιδικών χαρών που βρίσκονται στις γειτονιές τους”, αναφέρει στο δελτίο τύπου η δημοτική αρχή.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top