Χαλκίδα κατέστρεψαν αποκριάτικο στολισμό

Χαλκίδα: Άγνωστοι κατέστρεψαν τον αποκριάτικο στολισμό στην παραλία

Ανεγκέφαλοι βανδάλισαν και κατέστρεψαν τον αποκριάτικο στολισμό στη Χαλκίδα – Άλλη μια μέρα “πολιτισμού” στην πόλη. Λίγες μέρες μόνο μπόρεσαν να απολαύσουν οι πολίτες τον αποκριάτικο στολισμό στην παραλία της Χαλκίδας. Κατεστραμένες και σπασμένες βρέθηκαν αρκετές από τις αποκριάτικες φιγούρες που είχαν τοποθετηθεί από τον δήμο στην παραλία της πόλης. Στην πόλη που σε κάθε […]

Ανεγκέφαλοι βανδάλισαν και κατέστρεψαν τον αποκριάτικο στολισμό στη Χαλκίδα – Άλλη μια μέρα “πολιτισμού” στην πόλη.

Λίγες μέρες μόνο μπόρεσαν να απολαύσουν οι πολίτες τον αποκριάτικο στολισμό στην παραλία της Χαλκίδας. Κατεστραμένες και σπασμένες βρέθηκαν αρκετές από τις αποκριάτικες φιγούρες που είχαν τοποθετηθεί από τον δήμο στην παραλία της πόλης.

Στην πόλη που σε κάθε εορταστική περίοδο κριτικάρουμε και ασχολούμαστε πέραν του δέοντος με τον εκάστοτε στολισμό (ανεξαρτήτως δημοτικής αρχής), αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά πως οι ανεγκέφαλοι δυστυχώς επικρατούν! Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που βανδαλίζεται κάποιος εορταστικός στολισμός ή κάποια δημόσια περιουσία στη Χαλκίδα. Δεν θα ξεχάσουμε για παράδειγμα, τις φθορές στο “έξυπνο παγκάκι” οι οποίες έγιναν μόλις μια εβδομάδα μετά την τοποθέτησή του στην παραλία!

Αντί επιλόγου, θα χρησιμοποιήσουμε τα λόγια ενός Ιταλού καθηγητή. Οι ηλίθιοι, όπως εξηγεί ο Τσιπόλα, έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: είναι πάρα πολλοί, δεν έχουν λογική, προκαλούν προβλήματα σε άλλους χωρίς να έχουν κάποιο όφελος οι ίδιοι. Άρα, απειλούν την γενικότερη ευημερία της κοινωνίας. Δεν υπάρχουν άμυνες ενάντια στην ηλιθιότητα.

 

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην σελίδα του facebook “Περπατώντας στη Χαλκίδα”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top