Βρέθηκε 36χρονος Δίρφυ

Βρέθηκε ο 36χρονος που αγνοείτο στη Δίρφυ – Είναι καλά στην υγεία του

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 35χρονου περιπατητή που εξαφανίστηκε χθες το βράδυ στο όρος Δίρφυς την στιγμή που επικρατούσαν ακραίες καιρικές συνθήκες στην περιοχή. Αρχικά βρέθηκε παρατημένο το αυτοκίνητό του, ενώ στην τελευταία επικοινωνία που είχε με την Πυροσβεστική ανέφερε πως θα προσπαθούσε να φτάσει περπατώντας στο καταφύγιο που βρίσκεται στην κορυφή του βουνού, […]

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 35χρονου περιπατητή που εξαφανίστηκε χθες το βράδυ στο όρος Δίρφυς την στιγμή που επικρατούσαν ακραίες καιρικές συνθήκες στην περιοχή.

Αρχικά βρέθηκε παρατημένο το αυτοκίνητό του, ενώ στην τελευταία επικοινωνία που είχε με την Πυροσβεστική ανέφερε πως θα προσπαθούσε να φτάσει περπατώντας στο καταφύγιο που βρίσκεται στην κορυφή του βουνού, ακολουθώντας ένα μονοπάτι.

Τελικά εντοπίστηκε πριν από λίγο από κατοίκους στο χωριό Λούτσα από όπου είναι και ο ίδιος και επέστρεφε περπατώντας μία μεγάλη απόσταση προς τα εκεί. Ο άντρας είναι καλά στην υγεία του και ειδοποιήθηκαν σχετικά οι Αρχές.

Από το βράδυ έως αυτή την ώρα τον αναζητούσαν δεκάδες άντρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, εθελοντές και ελικόπτερο.

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top