Βουτιές χειμώνα ζεστή παραλία Ελλάδα Εύβοια

Βουτιές τον χειμώνα στην πιο ζεστή παραλία της Ελλάδας που βρίσκεται στην Εύβοια

Στην Εύβοια βρίσκεται μια παραλία που διατηρεί υψηλή τη θερμοκρασία των νερών της σχεδόν όλο το χρόνο. Θα βούταγες;

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο… τολμηροί και κυρίως δεν αντέχουν όλοι τις χαμηλές θερμοκρασίες. Τα κρύα γαλανά νερά του Αιγαίου μπορεί να ιδανικά για τέλειες φωτογραφίες και η καλύτερη παρέα για χαλάρωση, αλλά δεν μπορούν όλοι να τα απολαύσουν. Για όσους λοιπόν αναζητούν μια ζεστή παραλία για να καταφέρουν να βουτήξουν ακόμα και στα μέσα του φθινοπώρου, βρήκαμε τη λύση για εσάς.

Άλλωστε, υπάρχουν και οι κολυμβητές που αγαπούν τη θάλασσα, αλλά όχι το κρύο νερό, που θέλουν να περνούν όλο το καλοκαίρι κολυμπώντας, αλλά από τον Σεπτέμβριο και μετά προτιμούν να κοιτάζουν τα κύματα ενώ πίνουν τον καφέ τους στην ακροθαλασσιά. Φέτος ο καιρός έχει κάνει τη χάρη στους πιο θαρραλέους και παρ’ όλο που τελειώνει ο Οκτώβριος, οι παραλίες της χώρας είναι ακόμα γεμάτες. Υπάρχει όμως μία παραλία που είναι για όλους τους τύπους παραθεριστών και μάλιστα για όλον το χρόνο.

Μόλις 2,5 ώρες μακριά από την Αθήνα «κρύβεται» η παραλία με τα πιο ζεστά νερά σε όλη τη χώρα. Στα Ήλια της Βόρειας Εύβοιας μπορεί να δει κανείς κόσμο να κολυμπά ακόμα και όταν έξω από το νερό η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή. Κι αυτό γιατί στην ήσυχη αμμουδιά καταλήγει η πηγή των Θερμών Λουτρών, η οποία ανεβάζει τη θερμοκρασία του νερού στα ύψη.

Αν δεν έχετε κάνει ξανά μπάνιο τον χειμώνα, η συγκεκριμένη παραλία είναι η τέλεια επιλογή για μια όμορφη αρχή.

Στην παραλία των Ηλίων, όπου καταλήγει η πηγή του ομώνυμου παραθαλάσσιου χωριού, η θερμοκρασία του νερού φτάνει μέχρι και τους 60 βαθμούς Κελσίου. Φυσικά, στη θάλασσα η θερμοκρασία πέφτει, ωστόσο το νερό παραμένει αρκετά ζεστό ακόμα και μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για ψάρεμα, αλλά και για καταδύσεις, καθώς ο πλούσιος βυθός είναι ό,τι πρέπει για τους επίδοξους εξερευνητές.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top